Εντυπωσιακά μαλλιά με Balayage!


Είναι ουσιαστικά η διαδικασία ανοίγματος του φυσικού χρώματος των μαλλιών μας, με τη διαφορά ότι το ξάνοιγμα ξεκινάει μετά τη ρίζα των μαλλιών

Το γνωστό σε όλες Balayage που όλες μας το έχουμε ακούσει και πολλές τo έχουμε δοκιμάσει

Είναι ουσιαστικά η διαδικασία ανοίγματος του φυσικού χρώματος των μαλλιών μας, με τη διαφορά ότι το ξάνοιγμα ξεκινάει μετά τη ρίζα των μαλλιών και συνεχίζει προς τις άκρες, σε αντίθεση από τις κλασικές ανταύγειες. Με αυτόν τον τρόπο, πετυχαίνουμε ένα πιο φυσικό και πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί μερικές ιδέες για εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε καστανά μαλλιά!

Μπαλαγιάζ σε ανοιχτό καστανό

Αν θέλεις μια αλλαγή αλλά διστάζεις, ιδανική λύση είναι να επιλέξεις ένα μπαλαγιάζ σε σκούρο ξανθό με μελί αντανακλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσεις φως στην ήδη υπάρχουσα καστανή σου βάση αλλά το αποτέλεσμα δε θα είναι τόσο μακριά από το φυσικό σου χρώμα.

Μπαλαγιάζ σε καραμελέ τόνους

Οι ζεστές αποχρώσεις της καραμέλας είναι απίστευτα εκλεπτυσμένες, γεγονός που τις καθιστά εξαιρετική επιλογή, καθώς όχι μόνο καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων αλλά ταιριάζουν κυριολεκτικά σε κάθε χρώμα μαλλιών! Αν θέλεις λοιπόν να προσθέσεις ένα ζεστό φως στα μαλλιά σου, το κάραμελ balayage είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Μπαλαγιάζ για καστανόξανθο

Το καστανόξανθο είναι μια υπέροχη, φυσική απόχρωση που αποτελεί τον ενδιάμεσο σταθμό ώστε μια γυναίκα να γίνει ξανθιά, από μελαχρινή και το αντίθετο. Έτσι, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη τεχνική, το αποτέλεσμα θα θυμίζει ένα φυσικό άνοιγμα από τον ήλιο.

Μπαλαγιάζ για σοκολατί και σκούρα καστανά μαλλιά

Διατήρησε τη σκούρα βάση σου και προτίμησε ένα μπαλαγιάζ σε ανοιχτές καστανές αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να φωτίσεις το πρόσωπο σου, χωρίς βέβαια να χαθεί η φυσικότητα των μαλλιών.

Extra bonus: Το συγκεκριμένο στυλ δημιουργεί επίσης ένα ελαστικό και μεταξένιο αποτέλεσμα!

Μπαλαγιάζ vs όμπρε

Πρόκειται για τις δυο πιο γνωστές και δημοφιλείς τεχνικές. Ωστόσο αν δε μπορείς να αποφασίσεις ποια από τις δύο τεχνικές σου ταιριάζει περισσότερο, η λύση είναι μια ώστε να μην παιδεύεσαι. Κάνε και τις δύο! Ξεκίνησε με ένα balayage σε σκούρους τόνους στην κορυφή του κεφαλιού και συνέχισε με όμπρε σε μελί αποχρώσεις, για extra άνοιγμα του χρώματος.

Διαβάστε επίσης