Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Emma Corrin: Έγραψε ιστορία ως το πρώτο non binary άτομο σε εξώφυλλο της Vogue

Emma Corrin: Το πρώτο non binary άτομο που φωτογραφίζεται σε εξώφυλλο της Vogue

Η Emma Corrin, η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή για το ρόλο της πριγκίπισσας Diana στο «The Crown» του Netflix. Πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε πως είναι non binary. Ποζάρει στο εξώφυλλο του Αυγούστου της αμερικανικής Vogue.

Η Emma Corrin φωτογραφήθηκε με ένα φόρεμα Louis Vuitton, το οποίο συνδύασε με αλυσίδα Cartier και ένα καπέλο μπέιζμπολ.

Η Emma Corrin στο εξώφυλλο της Vogue γράφει ιστορία. Αφού είναι και επίσημα το πρώτο non binary άτομο που φωτογραφίζεται για το πασίγνωστο περιοδικό μόδας.

«Αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρη όταν με αποκαλούν «αυτοί». Αλλά οι πιο στενοί μου φίλοι, με αποκαλούν “αυτή” και δεν με πειράζει, γιατί ξέρω ότι με γνωρίζουν. Στο μυαλό μου, το φύλο δεν είναι κάτι που το αισθάνομαι σταθερό. Και δεν ξέρω αν θα γίνει και ποτέ. Μπορεί να υπάρχει πάντα κάποια ρευστότητα σε αυτό το θέμα για μένα», λέει η Emma Corrin.

Αυτή είναι αναμφισβήτητα μια ιστορική στιγμή για το περιοδικό Vogue, το οποίο πήρε την τολμηρή απόφαση να παρουσιάσει μια non binary celebrity στο εξώφυλλό της.

Το πασίγνωστο περιοδικό προβάλλει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τους σταρ στα εξώφυλλά του και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης