Εγκεφαλικά νεκρή η Anne Heche

Forever Woman

Σύμφωνα με τους γιατρούς η Anne Heche είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά το τροχαίο στο Los Angeles

Η 53χρονη ηθοποιός, αν και εγκεφαλικά νεκρή, θα παραμείνει συνδεδεμένη μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά. Μόλις διαπιστωθεί αυτό, οι γιατροί θα διακόψουν τη μηχανική υποστήριξη.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Anne. Αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Anne Heche υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει. Από καιρό ήταν επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της. Κρατείται σε υποστήριξη ζωής για να διαπιστωθεί εάν κάποια είναι βιώσιμα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Anne Heche.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε κώμα από τις 05/08, μετά το τροχαίο που είχε, πέφτοντας πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ. Οι αιματολογικές εξετάσεις της 53χρονης, έδειξαν ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης. Ενώ στον οργανισμό της βρέθηκε και φαιντανύλη, η οποία χρησιμοποιείται σαν αναλγητικό στα νοσοκομεία.

Διαβάστε
ακόμα