Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θάνατος Μάρθας Καραγιάννη: Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σούρα

Η γυναίκα σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών

Λίγες μέρες μετά το θάνατο της Ειρήνης Παπά και του Κώστα Καζάκου έφυγε από τη ζωή και η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρθα Καραγιάννη.

Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, το μεσημέρι της Κυριακής στις 12:50. Στο πλευρό της μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ο πολύ καλό της φίλος και ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας. Τα προβλήματα για την υγεία της ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2020 όταν η ηθοποιός χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής.

Δείτε επίσης: Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Δημήτρης Σούρας κλήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου της αγαπημένης τoυ φίλης με τον ίδιο να δηλώνει:

«Έφυγε στο σπίτι της, όπως ήθελε. Εδώ είμαι ακόμα είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρούνταν αρκετά εξαιτίας του εγκεφαλικού που είχε πάθει και δεν ήθελε να βγαίνει έξω να κάνει τίποτα. Ήταν καταβεβλημένη μεν αλλά σε καλή κατάσταση. Δεν ήταν ξαφνικό όσοι ήμασταν κοντά της το περιμέναμε. Έφυγε η τελευταία σταρ του Ελληνικού κινηματογράφου. Είναι τραγικό για μένα να πρέπει να υπογράψω ως γιατρός το χαρτί του θανάτου της καλύτερης σου φίλης. Με την Μάρθα ήμασταν κολλητοί φίλοι δεν θυμάμαι πόσα χρόνια. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα».

Δείτε επίσης:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του
Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: «Δεν κάνουμε και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!»

Διαβάστε επίσης