Διακόσμησε τη κουζίνα με φυτά εσωτερικού χώρου!


Τα φυτά καταφέρνουν να δίνουν ζωή και μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας

Τα φυτά καταφέρνουν να δίνουν ζωή και μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας.

Τα φυτά καταφέρνουν να δίνουν ζωή και μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε δωμάτιο που επιλέγεις να τα βάλεις. Υπάρχουν πολλοί και πρωτότυποι τρόποι να εντάξεις μερικά φυτά στη κουζίνα σου. Παρακάτω θα βρεις μερικές υπέροχες ιδέες που θα μεταμορφώσουν τη κουζίνα σου αμέσως!

Φυτά σε δίσκο στον πάγκο της κουζίνας!

Ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος ώστε να εντάξεις ένα φυτό στη κουζίνα σου είναι να πάρεις ένα γλαστράκι και να το τοποθετήσεις σε έναν εντυπωσιακό διακοσμητικό δίσκο. Επίσης, με τον δίσκο μπορείς να διακοσμήσεις τον πάγκο ή και το τραπέζι της κουζίνας ενώ μπορείς να προσθέσεις και μερικά έξτρα διακοσμητικά για ένα πιο ευφάνταστο αποτέλεσμα.

Βάλε τα φυτά σου πάνω από τα ντουλάπια!

Ένα από τα σημεία της κουζίνας που αρκετές φορές αφήνουμε ανεκμετάλλευτα είναι ο χώρος πάνω από τα ντουλάπια. Τοποθέτησε λοιπόν εκεί διάφορα φυτά όπου και θα ανανεώσουν το χώρο αλλά και γεμίσεις επιτέλους όμορφα εκείνο το άχαρο κενό.

Κρεμαστές γλαστρούλες στο παράθυρο!

Μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα είναι να κρεμάσεις μερικά γλαστράκια στο παράθυρο της κουζίνας δημιουργώντας μια κατασκευή από σχοινί. Επίσης μπορείς να κατασκευάσεις σχοινένιες θήκες για τις γλάστρες και κρέμασε τες από το ταβάνι ή το πάνω μέρος του παραθύρου.

Mini ζαρτινιέρες με τα δικά σου μυρωδικά!

Πως θα σου φαινόταν να έχεις τον δικό σου mini κήπο με τα δικά σου μυρωδικά στη κουζίνα; Βρες μερικές εντοιχιζόμενες μικρές ζαρτινιέρες, όπου θα μπορείς να μεγαλώσεις τα δικά σου μυρωδικά για το μαγείρεμα όπως βασιλικό, δυόσμο, ρίγανη και μαϊντανό!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα