Δανάη Παππά: «Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά»

Η Δανάη Παππά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Για το τάμα που είχε κάνει και εκπλήρωσε πρόσφατα, αλλά και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του συντρόφου της, μίλησε η Δανάη Παππά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Φέτος, επειδή περάσαμε μια μεγάλη περιπέτεια με τη γιαγιά μου, μπήκε-βγήκε στο νοσοκομείο αρκετές φορές, ήταν πολύ επικίνδυνα. Έκανα τάμα και πήγαμε, με τη μητέρα και τον φίλο μου…. Όταν ένιωσα ότι θα τη χάσω τη γιαγιά μου, σκέφτηκα τον Αη Γιάννη τον Ρώσο και έκανα τάμα… Δε ξέρω τι έγινε, και σώθηκε η γιαγιά μου» είπε αρχικά η Δανάη Παππά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για τον σύντροφό της: «Θα ήθελα πολύ να γίνει θρησκευτικός γάμος, με νυφικό, παρανυφάκια, όλο το πακέτο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ αλλά εντάξει, είναι στο ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο, όχι τώρα, σε λίγο καιρό».

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετά χρόνια και όπως φαίνεται είναι στα καλύτερά του.

Η Θοδώρα του Σασμού και ο επιχειρηματίας όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά δεν έχουν και κανέναν λόγο να παίζουν κρυφτό με τις κάμερες και τους φωτογράφους. Το αντίθετο μάλιστα αφού σε κατά καιρούς ταξίδια τους ή αποδράσεις τους εκτός Αθηνών, τους αρέσει να ανεβάζουν φωτογραφίες τους από τις εμπειρίες που βιώνουν μαζί.

Πηγή: www.govastileto.gr

Δείτε ακόμα
Καίτη Φίνου: «Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή»