Χρωματικοί συνδυασμοί για το σπίτι


Oι σωστοί συνδυασμοί των χρωμάτων έχουν καθοριστικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού.

Οι σωστοί συνδυασμοί των χρωμάτων έχουν καθοριστικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού.

Ακόμα κι αν έχεις διαλέξει τα τέλεια έπιπλα και διακοσμητικά, αν δεν υπάρχει συνοχή χρωμάτων το αποτέλεσμα δε θα είναι το επιθυμητό. Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί σωτήριοι συνδυασμοί χρωμάτων που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν ποτέ! Αν λοιπόν έχεις απαυδήσει να ψάχνεις πώς να συνδυάσεις τα χρώματα των τοίχων, των επίπλων και των διακοσμητικών στο σπίτι σου συνέχισε να διαβάζεις γιατί εμείς σου έχουμε τη λύση!

Navy μπλε και γκρι

Το navy blue είναι ένα αριστοκρατικό χρώμα το οποίο θα εμπλουτίσει τη διακόσμηση τη διακόσμηση σου και θα δώσει έναν πολυτελή αέρα σε οποιοδήποτε δωμάτιο επιλέξεις να το εντάξεις. Αν φοβάσαι να το τολμήσεις γιατί δεν ξέρεις με τι να το συνδυάσεις, το γκρι είναι ιδανική η επιλογή! Ο συνδυασμός του Navy μπλε με το γκρι, θα κάνει το δωμάτιο να δείχνει ιδιαίτερο και κομψό ταυτόχρονα!

Κομψά neutrals

Τα neutrals χρώματα είναι η πιο safe επιλογή καθώς δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν ποτέ! Τα “ουδέτερα” χρώματα είναι σικ και ταιριάζουν καταπληκτικά μεταξύ τους οποιοδήποτε συνδυασμό κι αν επιλέξεις να κάνεις. Μην διστάσεις λοιπόν να συνδυάσεις λευκά έπιπλα, με μπεζ, κρεμ ακόμα και με nude διακοσμητικά για ένα άκρως κομψό αποτέλεσμα.

Λευκό και μαύρο

Αν προτιμάς μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα διακόσμηση, ο συνδυασμός σκακιού, άσπρο-μαύρο είναι η ιδανική επιλογή! Ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός δεν χωράει περιθώρια αποτυχίας και είναι ο πιο σίγουρος τρόπος ώστε το σπίτι σου να δείχνει σικ και μοντέρνο.

Γκρι με μπεζ

Οποιαδήποτε απόχρωση του γκρι, αποτελεί από τα πιο δημοφιλή χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση. Ο καλύτερος τρόπος να συνδυάσεις το γκρι είναι αδιαμφισβήτητα το μπεζ. Επέλεξε ένα γκρι καναπέ και πρόσθεσε μερικές μπεζ λεπτομέρειες, όπως μπεζ μαξιλάρια ή ένα μπεζ ριχτάρι. Ολοκλήρωσε τη σύνθεση με ένα ξύλινο τραπεζάκι σε ανοιχτόχρωμο μπεζ ξύλο και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

Λαδί με καφέ

Το λαδί προτιμάται συνήθως για τους τοίχους του σαλονιού καθώς θεωρείται ένα ιδιαίτερο χρώμα. Για να έχεις ένα πετυχημένο συνδυασμό το μόνο που έχεις να κάνεις να δημιουργήσεις ένα γήινο αποτέλεσμα. Πως θα το κάνεις αυτό? Συνδύασε το λαδί με καφέ υφάσματα και έπιπλα και δημιούργησε μια πολύ αρμονική και γήινη σύνθεση.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα