Πως να αποκτήσετε ένα φυσικό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σας

Image by cookie_studio on Freepik

Δεν θα χρειαστείτε ούτε ένα πινέλο

Όλοι αγαπάμε τα παλιά καλά πινέλα μακιγιάζ και τα μπλέντερ ομορφιάς. Όσο φανταχτερό κι αν φαίνεται να έχετε ένα πινέλο για κάθε βήμα στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας, είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση μέσα σε λίγα λεπτά πριν τρέξετε στη δουλειά.

Για όλους εσάς τους αρχάριους του μακιγιάζ, έχουμε κάνει τη ζωή σας πολύ πιο απλή δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για να αποκτήσετε αυτό το βασικό λουκ στο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σας.

ΥΓ: Μην ξεχάσετε να απολυμάνετε τα χέρια σας πριν την εφαρμογή!

Πρόσωπο

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να εφαρμόσετε το foundation στο πρόσωπο και το λαιμό σας επιτρέπει στο προϊόν να εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος, δίνοντάς του μια φυσική και δροσερή όψη. Ξεκινήστε παίρνοντας μια μικρή ποσότητα υγρού foundation και απλώστε μικρές κουκκίδες από το προϊόν σε όλο το πρόσωπό σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας για να ταμπονάρετε απαλά το προϊόν στο δέρμα σας, φροντίζοντας να είναι ομοιόμορφα αναμεμειγμένο. Η ανάμειξη σε περιοχές όπως η μύτη και οι γωνίες του χείλους γίνεται πολύ πιο εύκολη με τα δάχτυλά σας.

Μάγουλα

Πάρτε λίγο κρεμ ρουζ στο πίσω μέρος του χεριού σας και ζεστάνετε το προϊόν τρίβοντάς το με τα δάχτυλά σας. Ταμπονάρετε το χρώμα στα μήλα του μάγουλου σας και ανακατέψτε. Το blending είναι το κλειδί για μια άψογη και φυσική εμφάνιση! Συχνά, ένα πινέλο μπορεί να σου δώσει μια κηλιδωτή όψη. Αλλά τα δάχτυλά σου θα σου δώσουν μια απροσκοπτη, ξεφλουδισμένη λάμψη.

Δείτε ακόμα
Υπέροχα Ψάθινα Καπέλα!

Μάτια

Πάρτε το χρώμα της σκιάς ματιών που προτιμάτε και απλά ταμπονάρετε και εφαρμόστε το προϊόν στα βλέφαρά σας. Φροντίστε να αναμειγνύετε μετά από κάθε εφαρμογή έτσι ώστε να δίνει μια άψογη εμφάνιση. Ε

Για να το πάτε ένα βήμα παραπέρα εφαρμόστε λίγο υγρό eyeliner ή χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να ευθυγραμμίσετε ελαφρά τις βλεφαρίδες σας. Στη συνέχεια να τις μουτζουρώσετε για να αποκτήσετε μια πιο smokey εμφάνιση.

Χείλια

Ενώ η χρήση κραγιόν ή υγρού χρώματος για τα χείλη είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη, μερικές φορές το μόνο που θέλετε είναι μια ελαφριά υπόδειξη χρώματος για να ολοκληρώσετε το φυσικό σας μακιγιάζ. Πιάστε το αγαπημένο σας χρώμα χειλιών και τρίψτε το στις άκρες των δακτύλων σας. Η ζεστασιά από τα δάχτυλά σας κάνει την ανάμειξη του προϊόντος πολύ πιο εύκολη. Μπορείτε να το απλώσετε σε όλα τα χείλη σας ή απλά να ταμπονάρετε λίγο στο κέντρο των χειλιών.

Image by cookie_studio on Freepik

Διαβάστε
ακόμα