Χρώματα μαλλιών για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες


Το χρώμα των μαλλιών μας είναι βασικό στοιχείο της εμφάνισης μας

Προκειμένου να σου ταιριάζει η απόχρωση θα πρέπει να προσέξεις να δένει με το χρώμα της επιδερμίδας σου. Αν λοιπόν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τότε θα πρέπει να δεις ποια είναι τα ιδανικά χρώματα μαλλιών για σένα.

Πάμε λοιπόν να τα δούμε μαζί!

Ζεστή ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά

Αν αγαπάς τα ξανθά μαλλιά, τότε μια πιο ζεστή απόχρωση ξανθού είναι η ιδανική επιλογή. Με ένα τέτοιο χρώμα το αποτέλεσμα θα είναι ήπιο και διακριτικό, χωρίς όμως να δημιουργεί αντίθεση με το δέρμα σου αλλά ούτε να σε χλομιάζει. Αυτή η ισορροπία που προσφέρει είναι ό,τι πρέπει για εσένα!

Bronde μαλλιά

Τα καστανόξανθα μαλλιά, είναι η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις. Δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Εξάλλου, πρόκειται για ένα χρώμα που δείχνει φυσικό και δεν πρόκειται να το βαρεθείς ποτέ!

Strawberry blonde χρώμα στα μαλλιά

Αν θες κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου, σου έχω τη λύση! Η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου δίνει αρκετές επιλογές σε χρώμα μαλλιών! Ένα stawberry blonde χρώμα είναι ιδανικό! Ουσιαστικά είναι μια πολύ ανοιχτή κόκκινη απόχρωση μαλλιών με λίγες δόσεις ξανθού! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα