Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αθηνά Οικονομάκου: Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου

Στο Πάμε Δανάη μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου για τη μητρότητα αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στη μητρότητα, στην καθημερινότητα με τα παιδιά της αλλά και στην επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε μετά τον ερχομό του γιου της.

«Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Όσον αφορά τη ψυχοθεραπεία είπε: «Κλείνω σχεδόν δεκαετία ψυχοθεραπείας. Ξεκίνησα όταν άρχισα να νιώθω δυσάρεστα συναισθήματα πάνω στην σκηνή. Φοβόμουν ότι θα αρρωστήσω, ήταν ο φόβος του θανάτου μέσα σε όλα αυτά. Επίσης ήταν μία περίοδος στο MEGA με καθημερινά γυρίσματα στη “Ζωή της άλλης”. Είχαν πέσει όλοι πάνω μου.

Έλεγα “παιδιά θα πέσω κάτω” και μου έλεγε ο σκηνοθέτης “τι λες; εγώ είμαι 60 ετών και δεν πέφτω κάτω”. Μία μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγα σε παθολόγο με την πίεση μου 4 και 6. Στις πρώτες συνεδρίες της ψυχοθεραπείας μονό έκλαιγα».

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης