Η κέτσαπ είναι το συστατικό που απογειώνει τη γεύση
Η πιο ζουμερή Χοιρινή Τηγανιά! Φτιάξτε μια μοναδική και γρήγορη συνταγή για λαχταριστή τηγανιά και εντυπωσιάστε τους όλους! Η κέτσαπ είναι το συστατικό που απογειώνει τη γεύση.
Υλικά
- ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 750 γρ. χοιρινή πανσέτα
- 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι
- κόκκινο πιπέρι
- μουστάρδα σε σκόνη
- κόλιανδρος
- ρίγανη
- 1 κ.σ. κέτσαπ
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε για 2′.
- Προσθέτουμε τη χοιρινή πανσέτα σε κομμάτια, τις 2 πιπεριές ψιλοκομμένες, μαυροπίπερο, το κόκκινο πιπέρι, τη μουστάρδα σε σκόνη, τον κόλιανδρο, αλάτι, τη ρίγανη και ένα κ.σ. κέτσαπ.
- Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 20′.
Πηγή: dimitrismichailidis.com