Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χοιρινή Τηγανιά

Η κέτσαπ είναι το συστατικό που απογειώνει τη γεύση

Η πιο ζουμερή Χοιρινή Τηγανιά! Φτιάξτε μια μοναδική και γρήγορη συνταγή για λαχταριστή τηγανιά και εντυπωσιάστε τους όλους! Η κέτσαπ είναι το συστατικό που απογειώνει τη γεύση.

Υλικά

  • ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 750 γρ. χοιρινή πανσέτα
  • 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι
  • κόκκινο πιπέρι
  • μουστάρδα σε σκόνη
  • κόλιανδρος
  • ρίγανη
  • 1 κ.σ. κέτσαπ

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε για 2′.
  2. Προσθέτουμε τη χοιρινή πανσέτα σε κομμάτια, τις 2 πιπεριές ψιλοκομμένες, μαυροπίπερο, το κόκκινο πιπέρι, τη μουστάρδα σε σκόνη, τον κόλιανδρο, αλάτι, τη ρίγανη και ένα κ.σ. κέτσαπ.
  3. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 20′.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε επίσης