Το τέλειο νεσεσέρ


To νεσεσέρ, είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας γυναικείας τσάντας

Το τέλειο νεσεσέρ για μια γυναίκα και τι πρέπει να περιέχει

Όλες μας θέλουμε να είμαστε και να δείχνουμε περιποιημένες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος. Κι εδώ είναι που κάνει την εμφάνιση του το μαγικό νεσεσέρ που θα σε μεταμορφώσει! To νεσεσέρ, είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας γυναικείας τσάντας ώστε να είμαστε πάντα έτοιμες για μία έξοδο όπου και αν βρισκόμαστε.

Δερμάτινα, υφασμάτινα, σατέν ή ματ, ακόμη και βελούδινα, τα νεσεσέρ της μόδας δεν θα μας προδώσουν ποτέ! Θα είναι πάντα η σανίδα σωτηρίας μας! Τι πρέπει να έχει όμως ένα νεσεσέρ ώστε να θεωρείται ολοκληρωμένο;

Κρέμα ματιών με χρώμα σε μορφή στυλό για γρήγορο φρεσκάρισμα.

Λίγες πινελιές κάτω από τα μάτια κι όπου αλλού χρειάζεται και αμέσως θα λάμψεις! Το προϊόν δεν πιάνει χώρο, έχει εύκολη εφαρμογή και φυσικά εξαιρετικά αποτελέσματα! Μπορείτε επίσης να έχετε μαζί σας και ένα απλό concealer σε μορφή στυλό.

Lip balm

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο σε όλες μας lip balm. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση στα χείλη και τα κάνει αμέσως πιο ζουμερά. Ωστόσο το κραγιόν, το lip gloss σας και το μολύβι χειλιών, έχουν επικής την τιμητική τους!

Ρουζ ή ένα bronzer.

Πως θα μπορούσαν να λείπουν; Με μόνο λίγη ποσότητα θα καταφέρετε να δώσετε λάμψη και λίγη διάσταση στην επιδερμίδα σας.

Μάσκαρα

Εννοείται την αγαπημένη σας μάσκαρα! Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα σαγηνευτικό και έντονο βλέμμα!

Άρωμα

Και φυσικά, δεν υφίσταται ολοκληρωμένο νεσεσέρ χωρίς το άρωμα σου! Για εξοικονόμηση χώρου, μπορείς να πάρεις ένα μικρό μπουκαλάκι για άρωμα, και να το γεμίσεις με το αγαπημένο σου άρωμα.

Εσύ πόσα από αυτά έχεις;

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα