Αυτο-συμπόνια : Ένα δυνατό αντίδοτο στη μαυρίλα των ημερών μας!

Forever Woman

Προστατεύω τον εαυτό μου δείχνοντας του συμπόνια

Ανάμεσα από τις πνευματικές και συναισθηματικές “τοξίνες” που έχει πλημμυρίσει η καθημερινότητα μας, προστατεύω τον εαυτό μου δείχνοντας του συμπόνια.

Αυτό σημαίνει να φροντίζω να τροφοδοτώ το μυαλό και το σύστημα μου με συναισθήματα αγάπης, αισιοδοξίας, ευγνωμοσύνης, θετικής προσδοκίας, έμπνευσης και παρακίνησης για το καλύτερο αύριο που συστηματικά χτίζω μέσα στο κεφάλι μου γι’ αρχή.

Δείτε επίσης: Η μάστιγα των “τιποτένιων”

Δεν επιτρέπω στα δηλητήρια του πολέμου, των φόνων, της αισχροκέρδειας και της κάθε λογής κακοποίησης να με φρενάρουν.

Ναι, θυμώνω αλλά δεν μένω εκεί.

Προσπαθώ να βρω το δρόμο που οδηγεί στο φως, στη δημιουργία και τη χαρά. Και δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω αυτή την προσπάθεια.

Δεν πρόκειται ποτέ να σκύψω και να παίξω το ρόλο του θύματος που τόσο πολύ θέλουν να μου επιβάλουν! Κάντε το ίδιο κι εσείς!

Προστατέψτε τον εαυτό σας από την αρνητικότητα και τη συναισθηματική και ψυχολογική μόλυνση των ημερών μας.
Ενισχύστε τον εαυτό σας με διάβασμα, σχεδιασμό, δημιουργία ενός οράματος που να αξίζει για εσάς.

Ορθώστε το παράστημα σας και με όλες σας τις δυνάμεις αντισταθείτε στην παραφροσύνη και την αυθαιρεσία που μας επιβάλλεται από παντού.

Βρείτε χρόνο να διαβάσετε, να σκεφτείτε δημιουργικά για το μέλλον σας και να προστατέψετε όσο μπορείτε καλύτερα τις τσέπες σας.

Ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί. Ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Κάντε μια αρχή. Όσο μικρή κι αν είναι αυτή.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι δυναμικό και ηρωικό, τουλάχιστον διαβάστε ένα βιβλίο που οδηγεί σε καλύτερους δρόμους από αυτούς που τώρα βαδίζουμε.

Πηγή: akis-angelakis.com

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα