Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Tι απαντά για τη διαφορά ηλικίας με τον Χρήστο Δάντη

H Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Love it» για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μίλησε για το Survivor, τη πολυσυζητημένη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη αλλά για τα αρνητικά σχόλια και τη διαφορά ηλικίας τους.

«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα.

Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε. Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος. Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ.

Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού» είπε αρχικά η Ασημίνα.

Όσον αφορά τη γνωριμία τους είπε: «Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο. Είχε live και έχω είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα που είχε πει. Και τον είχα κάνει tag. Μου απάντησε στο story μου και πήγα για καφέ την επόμενη μέρα και ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω. Βγήκα και γνωριστήκαμε. Μετά βρεθήκαμε στην Αθήνα και βγήκαμε για ένα φαγητό και έτσι ξεκίνησε».

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης