Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άρης Σοϊλέδη: Το ποσό που έλαβε, ο Τάκης Καραγκούνιας και το κινητό

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Hello o Άρης Σοϊλέδης

Ο πρώην παίκτης του Survivor 2022 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αμοιβή που έλαβε για τη συμμετοχή του, τον Τάκη Καραγκούνια καθώς και την ποινή που του επιβλήθηκε.

Δείτε ακόμα: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Μαρία Αντωνά: «Ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη»

Ήσουν από τους ακριβοπληρωμένους του φετινού Survivor;

Ο καθένας διαπραγματεύεται τον εαυτό του όπως νομίζει. Ο καθένας έκανε το deal του και μαγκιά του αν μπόρεσε να πάρει περισσότερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατηγορηθούμε γι’ αυτό.

Θα σε πάω τώρα στον Καραγκούνια, γιατί είπε ότι είσαι ο χειρότερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει και ότι τον απείλησες.

Δεν απείλησα ποτέ κανέναν, όλοι ξέρουν ότι ο Τάκης είναι αυτός που δημιουργούσε τις καταστάσεις και τους τσακωμούς, γιατί δεν μπορεί ένας Άρης να έχει τσακωθεί με τρεις, τέσσερις μέσα στο παιχνίδι και ένας Τάκης να έχει τσακωθεί με όλους.

Οπότε, όταν ένας άνθρωπος μπαίνει μέσα σε ένα παιχνίδι με 40 ανθρώπους γύρω του και βγαίνει χωρίς να έχει κάνει ούτε έναν φίλο, κάπου υπάρχει πρόβλημα. Και δεν μπορείς να αποκαλέσεις τον χειρότερο άνθρωπο που έχεις γνωρίσει έναν άνθρωπο που σου στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, δεν θέλω τώρα να πω ποια.

Όσο ήσουν στο παιχνίδι βρήκες ένα κινητό. Άρα παραβίασες έναν κανόνα. Γιατί;

Κοίτα, δεν έπιασα κανένα κινητό στα χέρια μου, γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι διαβάζω κάτι τέτοια, ότι είχα κινητό, κλπ. Έχω απαντήσει για το θέμα αυτό. Ζήτησα συγνώμη από την παραγωγή, τους παίκτες και τον κόσμο. Κατάλαβα το λάθος μου. Τιμωρήθηκα γι’ αυτό. Ήθελα απλώς να μάθω αν τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι καλά, γιατί ανησυχούσα.

Δείτε ακόμα:

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κινηθεί νομικά για την ακύρωση της συναυλίας του
H Χρυσούλα Διαβάτη συγκίνησε μιλώντας για το θάνατο της Ντίνας Κώνστα

Διαβάστε επίσης