Αποχαιρέτα την κυτταρίτιδα με 2 απλές ασκήσεις


Όλες λίγο- πολύ έχουμε κυτταρίτιδα. Λίγο η κακή διατροφή, λίγο η κληρονομικότητα δεν θέλει και πολύ να κάνει την εμφάνιση της

Δυστυχώς όμως η κυτταρίτιδα δεν θα εξαφανιστεί μόνη της. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις 2 σωτήριες ασκήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν (μαζί με σωστή διατροφή) να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα μια και καλή!

Squats

Τα Squats ή αλλιώς βαθιά καθίσματα, είναι η νο1 άσκηση για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα. Επίσης θα τονώσει και τους γλουτούς σου! Η άσκηση είναι απλή. Στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά. Βάλε τα χέρια στη μέση σου και λύγισε τα γόνατα σου κάνοντας βαθύ κάθισμα. Μείνε έτσι για για μερικά δευτερόλεπτα και γύρνα στην αρχική θέση.

Tip: Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

Lunges

Όπως και στα βαθιά καθίσματα, στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά. Eνώ οι μύτες των ποδιών σου πρέπει να κοιτούν μπροστά. Αφού λοιπόν βάλεις τα χέρια λυγισμένα στη μέση σου, σήκωσε το δεξί σου πόδι στο πλάι και ελαφρώς προς τα πίσω. Μείνε έτσι για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα γύρνα στην αρχική σου θέση. Κάνε το ίδιο και για το αριστερό σου πόδι.

Tip: Kάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα