Απλά decor tips που θα αναβαθμίσουν το χώρο σου!


Πως μπορείς να ανανεώσεις το σπίτι σου με απλές κινήσεις.

Πως μπορείς να ανανεώσεις το σπίτι σου με απλές κινήσεις.

Όσο και να μας αρέσει η διακόσμηση του σπιτιού μας είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποια στιγμή να τη βαρεθούμε και να νιώσουμε την ανάγκη για μια ανανέωση. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ ώστε να σου δείξουμε πως μπορείς να ανανεώσεις το σπίτι σου με απλές κινήσεις.

Τοποθέτησε λουλούδια στα βάζα

Τα γεμάτα βάζα δίνουν φρεσκάδα και ζωντάνια στο χώρο. Γέμισε λοιπόν τα βάζα σου με φρέσκα και πολύχρωμα λουλούδια τα οποία θα δώσουν χρώμα και άρωμα στον χώρο, κάνοντας τον να μοιάζει πιο φιλόξενος.

Διακόσμησε τους τοίχους

Οι άδειοι τοίχοι κάνουν ένα δωμάτιο να μοιάζει ψυχρό και αφιλόξενο. Αν θες λοιπόν το σπίτι σου να δείχνει ζεστό και cozy ήρθε η ώρα να τους διακοσμήσεις. Ευτυχώς, οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες! Τα ράφια, οι καθρέπτες, οι πίνακες και τα κάδρα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις. Ανάλογα λοιπόν με την αισθητική σου και το στυλ του υπόλοιπου σπιτιού διάλεξε τα ιδανικά για το χώρο.

Βάψε τα έπιπλα σου

Αν έχεις βαρεθεί τα έπιπλα σου και θέλεις να δώσεις μια νότα ανανέωσης στο χώρο τότε επέλεξε ένα έπιπλο και βάψτο σε έντονο χρώμα ώστε να ξεχωρίζει. Ένα κόκκινο ή φούξια έπιπλο μπορεί να αναβαθμίσει το δωμάτιο και να το κάνει πιο ενδιαφέρον.

Τοποθέτησε φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά στο σπίτι φτιάχνουν τη διάθεση και δίνουν ζωντάνια, άρα ένα σπίτι χωρίς έστω μια μικρή γλάστρα μοιάζει άψυχο! Ευτυχώς υπάρχουν πολλά φυτά εσωτερικού χώρου που διατηρούνται εύκολα και θα δώσουν χρώμα και πνοή στο χώρο. Τοποθέτησε λοιπόν μερικά φυτά και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα