Αντικείμενα που θα ανανεώσουν το καθιστικό σου!


Αν θέλεις ένα μοντέρνο και γεμάτο στυλ καθιστικό χρειάζεσαι και τα κατάλληλα διακοσμητικά!

Αν θέλεις ένα μοντέρνο και γεμάτο στυλ καθιστικό χρειάζεσαι και τα κατάλληλα διακοσμητικά!

Η διακόσμηση του σαλονιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς είναι ο χώρος του σπιτιού που περνάμε τον περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Αν λοιπόν θέλεις ένα μοντέρνο και γεμάτο στυλ σαλόνι, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα διακοσμητικά! Συνέχισε να διαβάζεις ώστε να μάθεις ποια είναι τα βασικά διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν το καθιστικό σου!

Ράφια

Τα ράφια είναι ικανά να μεταμορφώσουν ολόκληρο το σαλόνι. Είναι ιδανικά για να γεμίσεις τους άδειους τοίχους του καθιστικού και χάρη σε αυτά μπορείς να αναδείξεις τα αγαπημένα σου διακοσμητικά και να δώσεις χαρακτήρα στο δωμάτιο. Ειδικά αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος τα ράφια θα συμβάλλουν στο να κρατάς το καθιστικό οργανωμένο καθώς θα σου χαρίσουν επιπλέον χώρο για τα πράγματα σου.

Διακοσμητική σκάλα

Αν θέλεις ένα μίνιμαλ και σικ αποτέλεσμα μια διακοσμητική σκάλα είναι η ιδανική επιλογή! Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και διακόσμηση τη σκάλα όπως εσύ θέλεις. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορείς να τοποθετήσεις κουβέρτες επάνω στην σκάλα το χειμώνα, ώστε ο χώρος να δείχνει πιο cozy, ενώ το καλοκαίρι μπορείς να την διακοσμήσεις με διάφορα γλαστράκια με φυτά.

Αποξηραμένα φυτά

Όλοι έχουμε μια αδυναμία στα λουλούδια και στα φυτά αλλά η αλήθεια είναι ότι η φροντίδα τους μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολη. Μια ωραία εναλλακτική λύση είναι τα αποξηραμένα λουλούδια και φυτά τα οποία είναι εξίσου όμορφα και εντυπωσιακά! Διακόσμησε λοιπόν το σαλόνι σου με αποξηραμένα φυτά τα οποία θα δώσουν στυλ στο χώρο.

Διακοσμητικός δίσκος σε γεωμετρικό σχήμα

Οι δίσκοι έχουν γίνει μεγάλη τάση τελευταία. Αν θέλεις λοιπόν ένα στιλάτο επέλεξε να εντάξεις στη διάκοσμησή σου έναν πολυγωνικό δίσκο. Είτε ξύλινος, είτε γυάλινο η συγκεκριμένη επιλογή είναι σίγουρο ότι δε θα περάσει απαρατήρητη!

Δείτε ακόμα  4 φυτά που απαιτούν ελάχιστο πότισμα!

Βιβλία για το τραπεζάκι

Το τραπεζάκι μέσης είναι από τα έπιπλα που κεντρίζει τα βλέμματα καθώς βρίσκεται κεντρικά. Για αυτό το λόγο συνηθίζουμε να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία. Ένα αντικείμενο το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το τραπεζάκι είναι τα βιβλία. Χαρίζει ένα πιο σοφιστικέ στυλ, αλλά αν θέλεις ένα πιο aesthetic και ενδιαφέρον αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε τα για να ανυψώνεις άλλα διακοσμητικά και να παίξεις με τα ύψη.

Διαβάστε επίσης