Η έξαλλη ανάρτηση της Τριανταφυλλίδου για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη

Forever Woman

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για δηλώσεις Μητροπολίτη: «Μου ήταν τόσο δύσκολο να παραμείνω ψύχραιμη με όσα ακούγονται…»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, δεν μπόρεσε να μείνει ψύχραιμη με τις δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος. «Δεν κάθεται μια γυναίκα να βιάζεται χωρίς να το θέλει» είπε ο Μητροπολίτης στον ΣΚΑΪ και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Μητροπολίτης, ζήτησε συγγνώμη, αναφέροντας πως διαστρεβλώθηκε η σκέψη του. Παρόλα αυτά επέμεινε στις απόψεις του για τις αμβλώσεις. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας πως με αυτές τις δηλώσεις «επιστρέφουμε στον Μεσαίωνα».

Δείτε επίσης: Super Κική: «Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι»

Η ανάρτησή της:

«Προσπάθησα να παρακολουθήσω αυτό το απόσπασμα. Μου ήταν τόσο δύσκολο να παραμείνω ψύχραιμη με όσα ακούγονται… γίνεται όλο και χειρότερο. Kαι εμείς αποχαιρετάμε τα δικαιώματα των γυναικών και υποδεχόμαστε τον Μεσαίωνα. Και δίνουμε το βήμα σε έναν άνθρωπο να πει τα αδιανόητα μόνο και μόνο επειδή θεωρείται ότι μεταφέρει τον λόγο του Θεού. Και αφιερώνουμε χρόνο να του εξηγήσουμε τα αυτονόητα σαν να είναι μικρό παιδί, αντί να εστιάσουμε στην επικινδυνότητα της δύναμης και της επιρροής ενός ανθρώπου (ή ενός φορέα;!) με τόσο σκοταδιστικές απόψεις.

Θαύμασα τη ψυχραιμία των γυναικών της παρέας, ίσως γι’ αυτό παρέμειναν πιο σιωπηλές. Και άκουγα τους τρεις άντρες να διαπραγματεύονται αν μια γυναίκα θέλει ή όχι να βιαστεί, αν πρέπει να μεγαλώσει το παιδί του βιαστή της και γενικώς τι πρέπει να κάνει με το σώμα και τη ζωή της. Και κάπου μπήκε και ο σεβασμός προς τα ζώα. Προς τις γυναίκες παίζεται».

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα