Αντικείμενα που χρειάζεται η είσοδος του σπιτιού

πρέπει να είναι περιποιημένη, οργανωμένη και φυσικά όμορφα διακοσμημένη.

Η είσοδος του σπιτιού είναι ο πρώτος χώρος που αντικρίζει κάποιος μόλις μπαίνει στο σπίτι σου.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι περιποιημένη, οργανωμένη και φυσικά όμορφα διακοσμημένη. Πως θα το πετύχεις αυτό; Εύκολα! Παρακάτω θα βρεις τα αντικείμενα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια όμορφη και στιλάτη είσοδο.

Ένα τραπέζι

Ένα τραπεζάκι για να ακουμπάς τα απαραίτητα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε είσοδο σπιτιού. Μπορεί αυτό να μην είναι τραπέζι αλλά να είναι μια κονσόλα ή ακόμα και ένα vintage μπαούλο. Προσάρμοσε το στη δική σου αισθητική.

Φως

Η είσοδος χρειάζεται φως και είμαι σίγουρη ότι κάπου θα υπάρχει μια γωνιά στην είσοδο όπου θα μπορείς να βάλεις ένα όμορφο επιδαπέδιο φωτιστικό. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητο, αφού αντί για επιδαπέδιο φωτιστικό μπορείς να βάλεις ένα φωτιστικό στο ταβάνι ή και ένα επιτραπέζιο φωτιστικό πάνω στο τραπεζάκι.

Ένα φυτό

Τα φυτά εσωτερικού χώρου πέρα από μεγάλη τάση και πολύ καλό feng shui δίνει ζωή και φρεσκάδα στο χώρο. Διάλεξε λοιπόν μια εντυπωσιακή γλάστρα με το αγαπημένο σου φυτό και τοποθέτησε το πάνω στο τραπέζι είτε δίπλα σε αυτό.

Ένας καθρέφτης

Ένας μεγάλος καθρέφτης πέρα του το ότι θα κάνει τον χώρο της εισόδου να φαίνεται μεγαλύτερος, θα του δώσει και χαρακτήρα. Διάλεξε λοιπόν έναν μεγάλο στρογγυλό καθρέφτη και άφησε τον να κάνει τα μαγικά του!

Ένα χαλί

Ένα ιδιαίτερο, χρωματιστό χαλί, σίγουρα θα δώσει χαρακτήρα στην είσοδο. Είτε είναι στρογγυλό είτε μακρόστενο, μην φοβηθείς να το τολμήσεις. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση προσθέτοντας ένα καλάθι σε μια γωνιά για να βάζεις τα παπούτσια σου.

Δείτε ακόμα
Ποιες είναι οι διατροφικές συνήθειες της Kendall Jenner;

Διαβάστε
ακόμα