Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού


Όλοι έχουμε ανάγκη από μικρές αλλαγές,

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος να πραγματοποιήσεις αυτές τις αλλαγές από την τωρινή;

Όλοι έχουμε ανάγκη από μικρές αλλαγές, είτε αυτές είναι στην εμφάνιση μας είτε στη διακόσμηση του σπιτιού μας, αφού μας δίνουν έναν αέρα ανανέωσης! Εμείς λοιπόν σου προτείνουμε μερικές ιδέες ώστε να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σαλονιού σου δίνοντας του μια πιο ανοιξιάτικη διάθεση!

Ψάθινος δίσκος με λουλούδια

Μία πολύ ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ψάθινο δίσκο με ένα βάζο με λευκά λουλούδια. Ο ψάθινος πλεκτός δίσκος θυμίζει φύση και φυσικά ταιριάζει ταιριάζει εκπληκτικά στην εποχή που διανύουμε.

Έντονα χρώματα

Η Άνοιξη συνδέεται άμεσα με την άνθιση των λουλουδιών και τη ζωντάνια της φύσης. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος να αποδώσουμε αυτά πέρα από την προσθήκη χρώματος στη ζωή μας. Πρόσθεσε λοιπόν βάζα, λουλούδια, βιβλία και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα σε έντονα χρώματα ώστε να δημιουργήσεις ένα ωραίο mix n’ match αποτέλεσμα.

Βάση για φυτά, λουλούδια και φρούτα

Μην παραλείπεις το πράσινο στοιχείο, είτε αυτό είναι φυτό είτε λουλούδι είτε ακόμα και φρούτα. Πάρε μια βάση και δημιούργησε μία ωραία σύνθεση με τα αγαπημένα σου πράσινα στοιχεία.

Τραπεζάκι σαλονιού με δίσκο σε έντονο χρώμα

Το χρώμα είναι απαραίτητο στην ανοιξιάτικη διακόσμηση. Μία εντυπωσιακή επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα δίσκο σε έντονο χρώμα. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση τοποθετώντας πάνω από τον δίσκο μερικά πολύχρωμα λουλούδια και βιβλία για να κάνεις τη διαφορά.

Τραπεζάκι σαλονιού με κεριά

Τα κεριά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά αντικείμενα, αφού χαρίζουν έναν αέρα χαλάρωσης και ρομαντισμού. Επέλεξε λοιπόν μερικά αρωματικά κεριά και τοποθέτησέ τα πάνω σε έναν δίσκο της επιλογής σου. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα δημιουργήσει μια πολύ ωραία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

vintage κομμάτια

Τα vintage κομμάτια έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν τους χώρους μας. Επέλεξε λοιπόν ένα ξύλινο κουτί για βάση, μερικά παλιά βιβλία και χρησιμοποίησε μερικά παλιά ποτιστήρια ως βάζα. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα