«Άφραγκη» η Άμπερ Χερντ

amber-herd

Η ηθοποιός χρωστά 8,4 εκατ. στον Τζόνι Ντεπ

Όταν η δικηγόρος της ρωτήθηκε αν μπορεί να πληρώσει το ποσό απάντησε ότι είναι αδύνατο

Φαίνεται πως η Άμπερ Χερντ μετρά τα χρήματά της μετά τη δικαστική ήττα της. Με το δικαστήριο να αποφασίζει πως πρέπει να πληρώσει το ποσό των 8,4 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση.

Η ηθοποιός εντοπίστηκε σε ένα κατάστημα που είχε εκπτώσεις στα Χάμπτονς την Πέμπτη. Πηγές ανέφεραν στη NY Post ότι η 35χρονη είναι «άφραγκη» λόγω της μεγάλη αποζημίωσης που πρέπει να πληρώσει στον Τζόνι Ντεπ μετά την πολύκροτη δίκη που αποκάλυψε όλα τα «άπλυτα» του πρώην ζευγαριού.

Όταν είχε ρωτηθεί αν η Άμπερ Χερντ μπορεί να πληρώσει τον Τζόνι Ντεπ, η δικηγόρος της Elaine Bredehoft είχε απαντήσει: «Ω, όχι, σε καμία περίπτωση». Πρόσθεσε ότι η Χερντ, η οποία όπως λέει «δαιμονοποιήθηκε» από τους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ, σκοπεύει να ασκήσει έφεση στην απόφαση.

Οι επτά ένορκοι, αφού συνεδρίασαν επί 13 ώρες, δικαίωσαν τον Ντεπ σε τρία από τα σημεία της αγωγής του. Του επιδίκασαν συνολικά ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό στα 10,4 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, οι ένορκοι έκριναν ότι ο 58χρονος Ντεμπ δυσφήμισε την Άμπερ Χερντ, στην οποία επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων.

Διαβάστε
ακόμα