Πως να ξεφορτωθείς τους πόρους από το πρόσωπο σου


Μια λεία και καθαρή επιδερμίδα είναι το όνειρο όλων των γυναικών

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν παράγοντες που δεν επιτρέπουν στην επιδερμίδα να μείνει καθαρή και λαμπερή, με αποτέλεσμα οι πόροι να κάνουν την εμφάνισή τους! Επειδή λοιπόν ξέρουμε πόσο ενοχλητικοί είναι σου παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές ώστε να εξαφανίσεις τους πόρους από το πρόσωπο σου.

Πλένε το πρόσωπό σου πρωί και βράδυ

Το πλύσιμο του προσώπου είναι το Α και το Ω για το σωστό skincare. Για αυτό φρόντιζε να το πλένεις πρωί και βράδυ. Να θυμάσαι ότι: Το πρωί καθαρίζεις τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο, τις σκόνες και την λιπαρότητα. Ενώ το βράδυ διώχνεις τους ρύπους που έχουν μείνει στο πρόσωπο σου. Επίλεξε λοιπόν ένα ήπιο καθαριστικό που δεν περιέχει αλκοόλ και ξέπλυνε με χλιαρό νερό αποφεύγοντας να τρίψεις δυνατά το πρόσωπο σου.

Κάνε απολέπιση προσώπου

Η απολέπιση θα διώξει τα νεκρά κύτταρα και θα καθαρίσει τους ρύπους της επιδερμίδας αλλά και την περιττή λιπαρότητα με αποτέλεσμα τη μείωση των πόρων. Προσοχή! Να κάνεις απολέπιση 2-3 φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά!

Στόχευσε στην καθημερινή ενυδάτωση

Πρέπει να στοχεύεις καθημερινά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σου ώστε το δέρμα σου να δείχνει πιο σφριγηλό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αφού πλύνεις το πρόσωπο σου να το σκουπίσεις ταμποναριστά και να εφαρμόσεις την ενυδατική σου. Επανάλαβε αυτή τη διαδικασία 2 φορές την ημέρα και θα δεις ότι οι πόροι του προσώπου θα μειωθούν!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα