Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια αβεβαιότητα ή έλλειψη αυτοπεποίθησης. Επιδίωξε να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου ώστε να μπορέσεις να αγκαλιάσεις ευκαιρίες αργότερα. Ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις μπροστά για να διαχειριστείς τις ανησυχίες σου και να αποφύγεις συζητήσεις για χρήματα αυτήν τη στιγμή, οι οποίες τείνουν να μην οδηγούν πουθενά. Κρατώντας τις επιλογές σου ανοιχτές μπορεί να προκαλέσεις θετικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Ταύρος

Έχεις πολλά κίνητρα για να πετύχεις σήμερα και να είσαι παραγωγική. Βάλε στόχο να απολαύσεις την έμπνευση που έχεις και μην αφήνεις την ανασφάλεια να χαλάσει τα πράγματα. Σκέψου μήπως παίρνεις κάτι πολύ προσωπικά, καθώς η σημερινή όψη Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιο ευαίσθητη στις καταστάσεις και τους ανθρώπους που φαίνεται να εμποδίζουν την πρόοδο σου ή να προσθέτουν στις εργασίες σου. Μπορεί επίσης να ανησυχείς για πράγματα που δεν έχεις κάνει.

Δίδυμοι

Τα μικρά πράγματα που συνήθως καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου δεν φαίνονται τόσο πιεστικά ή ανησυχητικά σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 9ο οίκο σου όλη μέρα. Αντίθετα κοιτάς τη μεγαλύτερη εικόνα και αυτή η θετική στάση μπορεί να σου ταιριάζει. Ωστόσο κάτι από το παρελθόν μπορεί να προκύψει σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Χείρωνας σχηματίζουν μια δευτερεύουσα πρόκληση. Αν και μπορεί να αισθάνεσαι άβολα στην αρχή μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση συναισθηματικής ανακάλυψης αργότερα.

Καρκίνος

Είσαι περισσότερο σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα. Προχωράς πιο βαθιά και επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου κάτι που μπορεί να σε κάνει λίγο πιο απόμακρη. Με μια διέλευση Ήλιου – Χείρωνα το να παλεύεις με μια απόφαση σχετικά με ένα ειδύλλιο ή ένα έργο, μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Οι επαφές με φίλους είναι διαφωτιστικές αυτήν τη βδομάδα ακόμα κι αν προκύψει κάποιο άβολο θέμα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τις ενοχές για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις τρέχουσες ευκαιρίες.

Λέων

Μπορείς να έχεις νέες ιδέες σχετικά με επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα και μπορεί να νιώσεις ότι προχωράς πραγματικά μπροστά. Σήμερα θα μπορούσες να παλέψεις με κάποιες αμφιβολίες ή ενοχές, αν αγνοούσες συγκεκριμένες εργασίες ή καθυστέρησες και σήμερα μπορεί να πιεστείς για αυτό. Είναι καλή ιδέα να αντιμετωπίσεις αυτό το ζήτημα για να απελευθερωθείς και να απολαύσεις ευκαιρίες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών, παρόλο που μπορεί να μην καταλαβαίνετε πάντα ο ένας τον άλλον.

Παρθένος

Η διατήρηση της τάξης είναι στο επίκεντρο με τη Σελήνη στον ηλιακό 6ο οίκο σου όλη τη μέρα. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να διασκεδάσεις εάν δεν κάνεις κάτι παραγωγικό, κάτι που να μπορεί να σε απαλλάξει από τις ενοχές και την ανησυχία. Τα μεγαλύτερα πράγματα θα φαίνονται μικρότερα ως αποτέλεσμα. Η επιρροή του Ήλιου – Χείρωνα σήμερα προκαλεί επίσης ενοχές ή απογοητεύσεις. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να εκτονώσεις εντάσεις και να κάνεις βήματα προς την επούλωση ή τη βελτίωση και ανάπτυξη.

Ζυγός

Η σημερινή Σελήνη σου υπενθυμίζει την ανάγκη για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Η διαίσθησή σου λειτουργεί πολύ καλά αυτές τις μέρες και μπορεί να σε εξυπηρετήσει αν αποφύγεις να αφήσεις την αμφιβολία να σε κυριεύσει. Η προσέγγιση ενός δύσκολου θέματος με θάρρος μπορεί να φέρει κάτι στο φως που σου επιτρέπει μια αίσθηση απελευθέρωσης και ανακούφισης. Τα πολύ προσωπικά ζητήματα είναι πιθανό να προκαλέσουν κάποια δυσφορία, είναι όμως αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας ώστε να προχωρήσεις μπροστά.

Δείτε επίσης: Kαθηγήτρια εγκατέλειψε τις τάξεις για να κάνει καριέρα στο Onlyfans

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει μερικές συναρπαστικές ιδέες. Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που αξίζει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και σήμερα μπορεί να είναι μια από αυτές τις μέρες. Δεν είναι η ώρα να πιέζεις τα πράγματα. Είναι λογικό να εξετάζεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου εάν προκύψουν με τη σημερινή όψη Ήλιου – Χείρωνα. Ωστόσο εάν επιτρέψεις στον εαυτό κάποιες στιγμές χαλάρωσης θα περάσεις καλύτερα.

Τοξότης

Ενώ η προσωπική σου ζωή μπορεί να σε αφήνει με πολλά στο μυαλό σου, μην αφήσεις τις αμφιβολίες να παρεμβαίνουν σε επαγγελματικές ευκαιρίες που είναι πολύ σημαντικές για σένα αυτές τις μέρες. Η απελευθέρωση του εαυτού σου από κάποιες ενοχές ή φόβο μπορεί να σου δώσει την αυτοπεποίθηση να υιοθετήσεις νέες μεθόδους. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου κρατώντας σε ψυχικά απασχολημένη. Η ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον, καθώς τα συναισθήματά σου γίνονται πιο αντικειμενικά.

Αιγόκερος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου ενθαρρύνοντάς σε να απολαμβάνεις αυτό που έχεις. Δεν είναι ώρα ωστόσο να προχωρήσεις. Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα είναι σοφό να ξεπεράσεις ένα μικρό εμπόδιο, όχι αγνοώντας τα πράγματα αλλά αντιμετωπίζοντας φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου ή να αποφεύγεις ευκαιρίες. Απόφυγε να ενδώσεις σε αμφιβολίες ή ξαφνική συστολή, καθώς μπορεί να σε εμποδίζουν να εξερευνήσεις και να εκφράσεις τη δημιουργική σου πλευρά.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στο ζώδιό σου και μπορεί να κρύβεις τα συναισθήματα σου. Τουλάχιστον αυτή η διέλευση ωθεί τις συναισθηματικές σου ανάγκες στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου. Οι άνθρωποι ελκύονται από εσένα περισσότερο από όσο συνήθως. Μπορεί να λάβεις νέα που δημιουργούν κάποιες αμφιβολίες για μια κατάσταση αλλά οι ανασφάλειες δεν πρέπει να κυβερνούν τη μέρα σου. Αντιμετώπισε τους φόβους σου με ειλικρίνεια.

Ιχθείς

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο φόντο του ηλιακού σου διαγράμματος και η αρμονία με τον Άρη στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα, ενισχύει τα κίνητρα σου να αξιοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Εάν επιθυμείς να κρυφτείς για να μπορέσεις να ξαναέρθεις σε επαφή με το μέσα σου σήμερα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Είναι μια φυσική στιγμή του σεληνιακού μήνα για να αποσυρθείς και να αναπληρώσεις το εσωτερικό σου πνεύμα.

Πηγή: tlife.gr

Δείτε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού: Τι είπε για τη συνεργασία Τσιμιτσέλη- Λασκαράκη
Γιάννης Μπέζος: «Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό “άνοιγμα”».

Διαβάστε επίσης