Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; 

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της δουλειάς και της φροντίδας του εαυτού σου και η παρακολούθηση των καθηκόντων και της ρουτίνας είναι στο προσκήνιο. Η σημερινή αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να χρησιμεύσει για να τονίσει εντάσεις ή προβλήματα σχέσεων.  Όσο ενθουσιασμένη κι αν είσαι για τον ελεύθερο χρόνο σου ή για τη δημιουργική, ρομαντική σου ενασχόληση, οι ευθύνες και οι καθυστερήσεις μπορούν να εισέλθουν στην εικόνα κάτι που μπορεί να είναι χρονοβόρο.

Ταύρος

Μια αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου σήμερα μπορεί να σε προκαλέσει να σταθεροποιήσεις τα σχέδια σου, φροντίζοντας παράλληλα την ανάγκη σου να τονώσεις το πνεύμα σου. Οι περιστάσεις μπορεί να σου υπενθυμίσουν ότι ενώ το σπίτι και η οικογενειακή ζωή τείνουν να είναι εκεί που είναι η καρδιά σου αυτήν τη στιγμή, πρέπει να φροντίσεις και τα επαγγελματικά σου. Ευθύνες ή προβλήματα που έχουν παραμεληθεί στο παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια για άμεση προσοχή. 

Διάβασε ακόμα: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και οι οικογενειακές δραστηριότητες, η ζωή στο σπίτι και η ανάγκη σου για άνεση και εξοικείωση αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Η σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο βρίσκεται στον άξονα επικοινωνίας και μεταφοράς, εφιστώντας την προσοχή σου σε μια καθυστέρηση ή στην ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή ή αναθεώρηση που καταναλώνει τον χρόνο σου. Μια χρήσιμη στρατηγική είναι να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες των επιδιώξεων σου αποφεύγοντας τις μη χρήσιμες απόψεις των άλλων.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη απέναντι από τον Κρόνο σήμερα μπορεί να υπάρξει συνειδητοποίηση  μιας ευθύνης. Θα μπορούσε να υπάρξει μια διαφωνία σχετικά με τα χρήματα ή τους πόρους. Ίσως πάλι να νιώσεις ότι η ελευθερία σου περιορίζεται ή να αναζητάς έντονα την ευχαρίστηση. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και ειδικά αφού περάσει την ενέργεια Αφροδίτης – Κρόνου είσαι σε καλή θέση να διαφοροποιήσεις, να μοιραστείς και να απολαύσεις τη σύνδεση. 

Λέων

Με την Αφροδίτη απέναντι από τον Κρόνο σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι αποκλεισμένη, περιορισμένη ή να σου θυμίζουν ευθύνες που εμποδίζουν τους προσωπικούς στόχους σου.  Ίσως θεωρήσεις πως κάποιος είναι αδικαιολόγητα αυστηρός μαζί σου ή ανυποχώρητος. Αναγνώρισε τη δική σου ανάγκη για δομή και κανόνες στις στενές σχέσεις σου. Εάν το καθήκον και η ευχαρίστηση βρίσκονται σε αντίθεση ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιον συμβιβασμό. 

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου βγάζοντας τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια.  Ωστόσο κάποια ένταση στον ηλιακό χάρτη σου κατά μήκος του άξονα υγείας και ευεξίας,  σου υπενθυμίζει την ανάγκη να αναλάβεις καθήκοντα και ευθύνες. Μπορεί προσωρινά να σε αποθαρρύνει αλλά βιάζεσαι να αναλάβεις δράση. Η κριτική που δέχεσαι είναι πιθανά υπερβολική, αλλά αν και στο ελάχιστο είναι αληθινή μπορεί να σε οδηγήσει σε βελτιώσεις. 

Ζυγός

Η επιβράδυνση σήμερα έχει νόημα. Ένα άλλο μήνυμα για να κάνεις τα πράγματα εύκολα είναι ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη που εναντιώνεται με τον Κρόνο σήμερα και μπορεί να σου φανεί δύσκολο να αναλάβεις καθήκοντα και ευθύνες. Μπορεί να υπάρξουν αντικρουόμενα συναισθήματα που σχετίζονται με την κοινωνική ή ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να μην εστιάσεις πολύ στο αν κάποιος σε απογοητεύσει. Αντίθετα δώσε στις ευθύνες και τα καθήκοντα σου τη δέουσα προσοχή ώστε να μπορέσεις αργότερα να επιδιώξεις τις απολαύσεις με λιγότερες ενοχές. 

Σκορπιός

Μπορεί να υπάρξει κάποιο εμπόδιο για να ξεπεράσεις σήμερα με την Αφροδίτη απέναντι από τον Κρόνο. Οι ευθύνες για τις καθημερινές σου υποθέσεις, τα θελήματα και άλλα καθήκοντα και εργασίες μπορεί να αυξηθούν ή να γίνουν γνωστές, επιβραδύνοντας σε ή ενδεχομένως ακόμη και απογοητεύοντας σε. Θα μπορούσε να υπάρξει αποθαρρυντική ανατροφοδότηση ή καθυστέρηση αλλά έχεις κατά νου ότι όσο εκνευριστικό κι αν είναι μπορεί επίσης να σε παρακινήσει να βελτιωθείς. 

Τοξότης

Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος όλη μέρα οι ευθύνες είναι έντονα στο μυαλό σου. Επίσης η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Κρόνο σήμερα και μπορεί να υπάρξει ένα εμπόδιο για να διαχειριστείς ή να έχεις να κάνεις με επικριτικούς ανθρώπους.  Με αυτήν τη διέλευση στο παιχνίδι μπορεί να υπάρξει διαφωνία ή καθυστέρηση. Να θυμάσαι πως όσο ενοχλητική κι αν είναι η κριτική, σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιωθείς. 

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη να αντεπιτίθεται στον Κρόνο σε όλους τους τομείς που μοιράζεσαι μπορεί να προκύψει οικονομικός περιορισμός ή διαφωνία. Σκέψου πως η επιπλέον δουλειά που κάνεις για να διορθώσεις τα λάθη μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην μελλοντική σου επιτυχία. Μπορεί να προκληθούν φόβοι σχετικοί με τα χρήματα ή την ασφάλεια, αλλά η αντιμετώπιση μιας πραγματικότητας και η προσαρμογή σε αυτήν μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σου. 

Υδροχόος

Με μια αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου σήμερα η ανάγκη για συντροφιά ή σύνδεση με τους άλλους μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με την τάση να θέλεις να κάνεις κάτι μόνη σου ή να χειριστείς προβληματικές περιοχές με τον δικό σου τρόπο. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να φαίνεται πολύ ανέμελος σε αντίθεση με σένα, καθώς αναλαμβάνεις όλες τις ευθύνες και τα βάρη. Απόφυγε την κριτική ή την απόκρυψη κυρίως σε θέματα που αφορούν στην συναισθηματική, ερωτική σου ζωή. 

Ιχθείς

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 7ο οίκο σου και έχεις την τάση να βάζεις περισσότερη ενέργεια στην καρδιά και τις σχέσεις σου. Ακόμα κι έτσι, η σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σου υποδείξει ότι πρέπει να κάνεις ένα τσεκάρισμα στην πραγματικότητά σου. Εάν η καρδιά σου δεν είναι σ’ αυτό που κάνεις μπορεί να νιώσεις μια απογοήτευση. Η ψυχική και σωματική υγεία συνδέονται συχνά και ειδικά αυτήν τη στιγμή πιθανότατα με  διασπαστικό τρόπο.

Πηγή: tlife.gr

Jennifer Lopez: Έκοψε χορευτές σε οντισιόν επειδή δεν της άρεσε το ζώδιό τους
Vanessa Bryant: Έλαβε 16 εκατ. δολάρια για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον θάνατο του Kobe Bryant