Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή μπερδεμένων μηνυμάτων και εναλλασσόμενων ερεθισμών και προκλήσεων. Το πλανητικό σκηνικό όμως διευκολύνει την επικοινωνία και τη λήψη αποφάσεων, όσο βρίσκεσαι υπό την επήρεια της νέας Σελήνης. Οι άνθρωποι γύρω σου είναι ευαίσθητοι και ίσως υπερβολικά επικεντρωμένοι σε λέξεις παρά σε προθέσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο χρειάζεται μια ανανέωση, για αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να χρωματίσουν λιγάκι τη μέρα σου.

Ταύρος

Απόφυγε σήμερα παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου. Είναι προτιμότερο να έχεις κατά νου ότι τα συναισθήματα και η λογική είναι πιθανό να αναμειχθούν με όλους τους λανθασμένους τρόπους. Ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφό σου προτίμησε να διασκεδάσεις απόψε με όποιον τρόπο και όχι να αναλύεις λόγια και ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις προτάσεις φίλων για συγκεντρώσεις και ανάλαφρες κουβεντούλες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη μοναξιά σου.

Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξει μια αυξημένη συνειδητοποίηση σήμερα και επιπλέον ευαισθησία σε λέξεις που εκφράζονται.
Καθώς η μέρα προχωρά η διάθεσή σου ανεβαίνει και αναζητάς τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων.
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις ένα αίσθημα υποστήριξης. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις το ιδανικό όμως προς το παρόν φρόντισε να περάσεις απλά όμορφα χωρίς περίπλοκες σκέψεις και αναζητήσεις.

Καρκίνος

Η μέρα σε ευαισθητοποιεί περισσότερο και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς συναίσθημα και λογική έχουν την τάση να μπερδεύονται. Κάνε διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και αντιμετώπισε την αίσθηση προσωπικής ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά φροντίζοντας τον εαυτό σου και ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες.

Λέων

Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου για απόδραση από τις ευθύνες και την καθημερινότητα, πάρε χρόνο για τον εαυτό σου και κάνε πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως. Η μέρα στα εργασιακά είναι σχετικά δύσκολη, καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και ίσως νιώσεις να καταπιέζεσαι. Παρόλα αυτά τα καταφέρνεις. Μην αναλύεις τόσο σχολαστικά τα λεγόμενα του ερωτικού συντρόφου καθώς έχεις την τάση να τα παρερμηνεύεις. Διατήρησε το καλό κλίμα της αλληλοκατανόηση. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Παρθένος

Οι υποστηρικτικές συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις μπορούν να εκφραστούν έντονα σήμερα. Αν χρειαστεί δουλειά η επούλωση της οικογενειακής δυναμικής ή αν νιώθεις την ανάγκη να βελτιωθούν κάποιες σχέσεις, είναι κατάλληλη η περίοδος για να προσπαθήσεις. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Επιδίωξε να μείνετε οι δυο σας και να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να πλέξει επικίνδυνα σενάρια και μην κυνηγάς την ουρά σου.

Ζυγός

Με τη επήρεια της νέας Σελήνης έχεις μια πιο ισχυρή από ότι συνήθως ανάγκη για αυτοβελτίωση. Οι σημερινές μετακινήσεις είναι περίπλοκες υπάρχουν όμως έντονες επιρροές, μαζί με θαυμάσια θετικές. Ενδεχομένως μπορεί να είσαι γεμάτη ενθουσιασμό με τον ερωτικό σύντροφο και την πορεία της σχέσης σας, όμως κάτι φοβάσαι που ούτε εσύ η ίδια δεν μπορείς να προσδιορίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις απαισιόδοξες σκέψεις να σου χαλούν τη διάθεση. Απόλαυσε τη βραδιά και φρόντισε να περάσεις όμορφα με οποιονδήποτε τρόπο.

Διάβασε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό 

Σκορπιός

Μπορεί να υπάρχει λίγη ομίχλη που περιβάλλει τις κρίσιμες λεπτομέρειες των πρακτικών σου θεμάτων και οι άνθρωποι γύρω σου να σου δημιουργούν την εντύπωση πως εστιάζουν σε λάθος πράγματα κατά περιόδους και στιγμές. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου σε ενέργειες που πιθανά δειλιάζεις. Ο σύντροφος σου φαίνεται να προσπαθεί να σου εκφράσει κάποιες ανησυχίες του, γι’ αυτό μην προσποιείσαι πως δεν καταλαβαίνεις. Δείξε το ενδιαφέρον σου και άκουσε τον με προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ή και παρελθοντικές που επανέρχονται, σε βάζουν στη διαδικασία μιας ψυχικής ανάτασης.

Τοξότης

Με τις σημερινές ενέργειες η δημιουργικότητα σου αυξάνεται. Ανακαλύπτεις ενδιαφέρουσες και νέες δραστηριότητες και ίσως οι καλλιτεχνικές σου δυνατότητες και τα ταλέντα να έρθουν στην επιφάνεια. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη πως δεν θα χάσεις. Εμπιστεύσου τη φαντασία σου και προετοίμασε κάτι διαφορετικό -πιο πιπεράτο για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ τώρα που είσαι μόνη, καιρός να ανακαλύψεις πως και η ανεξαρτησία σου είναι πολύτιμη και έχει και τις χάρες της.

Αιγόκερος

Προσπάθησε να μην πεις το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου σήμερα, προκειμένου να αποφύγεις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Χρειάζεσαι χρόνο για να λύσεις ή να κατανοήσεις τις σκέψεις και τις ανάγκες σου. Δείξε διαλλακτικότητα στις επαγγελματικές συζητήσεις καθώς δεν είναι η ώρα να πάρεις αποφάσεις. Άσε τον ερωτικό σύντροφό σου να εκφραστεί ελεύθερα και προτίμησε να ακούς παρά να μιλάς. Έχεις την τάση να λες πράγματα που δεν πρέπει καθώς σε κυριεύει η κτητικότητα και η ζήλια. Εσύ που είσαι μόνη, πέρνα ανάλαφρες στιγμές και κάνε αυτό που πραγματικά ικανοποιεί τις δικές σου ανάγκες και όχι των άλλων.

Υδροχόος

Μπορεί να καταλήξεις σήμερα να μετανιώσεις για λέξεις που εκφράζονται δημόσια ή επαγγελματικά, ή κάποιος μπορεί να πάρει με λάθος τρόπο αυτά που λες. Αν δεν συμφωνείς με φίλους ή συνεργάτες δεν υπάρχει λόγος να αντιδράσεις. Αντίθετα ίσως να αποκομίσεις κάτι θετικό. Οι στόχοι και τα όνειρα με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου φαίνονται πιο εφικτά από ποτέ. Άσε τη βραδιά να κυλήσει όμορφα και ρομαντικά. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα σήμερα να αποστασιοποιηθείς παρά να πεις πράγματα που πιθανά να διαστρεβλωθούν.

Ιχθείς

Είναι σημαντικό σήμερα να αποφύγεις τα συμπεράσματα ή να μιλάς πρόωρα για ένα θέμα. Μπορεί να υπάρξει μια κάποια αναποφασιστικότητα ιδιαίτερα σε ότι αφορά σε μακροπρόθεσμους στόχους ή ζητήματα σταδιοδρομίας. Απόψε φρόντισε να επιβεβαιώσεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφο σου με κάθε τρόπο και να αποφύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ευαισθησίες και τις προσωπικές σου ανασφάλειες και σκέψου, αλλά και λειτούργησε πρακτικά. Μόνο έτσι θα κάνεις τις σωστές επιλογές.

Πηγή: tlife.gr

Διάβασε επίσης:

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο»
Ασημίνα Χατζηανδρέου: Χώρισε με τον Χρήστο Δάντη;

Διαβάστε επίσης