Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζακ Γαλυφιανάκης: Έγινε νονός στην Κρήτη

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Ζακ Γαλυφιανάκης βάπτισε την ανιψιά του στην Κρήτη

Ο κρητικής καταγωγής κωμικός ηθοποιός βρίσκεται στα Χανιά και βάφτισε την ανιψιά του. Ευτυχισμένες στιγμές για τον Ζακ Γαλυφιανάκη. Tην Κυριακή, 26 Ιουνίου, ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έγινε νονός στην Κρήτη. Βαφτίζοντας τη μικρή Κατερίνα, κόρη της Άρτζι και του πρώτου του ξαδέρφου Νικολάου Γαλυφιανάκη.

Η βάφτιση έλαβε χώρα στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά. Ενώ του μυστήριου της βάφτισης προηγήθηκε ο γάμος των ευτυχισμένων γονέων.

Η χαρά και τα χαμόγελα περίσσευαν, όπως άλλωστε και οι ευχές προς την οικογένεια της μικρής Κατερίνας, αλλά και προς τον πανευτυχή νονό. Ο Ζακ Γαλυφιανάκης είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Εμείς να ευχηθούμε στους νεόνυμφους γονείς βίο ανθόσπαρτο και στη μικρή Κατερίνα να είναι γερή και καλότυχη! Ο Ζακ ζούσε στο Λος Άντζελες και πρόσφατα αποφάσισε με την οικογένειά του να μετακομίσουν στον Καναδά και να ζήσουν σε μία αγροικία.

Επισκέπτεται την χώρα μας σπάνια. Ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στην Κρήτη, όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών και πάλι πριν από λίγα χρόνια.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης