Υγιεινά σνακ για την παραλία

Όσο να πεις η παραλία μας ανοίγει την όρεξη

Λίγο το κολύμπι, λίγο οι ρακέτες και η χαλάρωση μας κάνουν να πεινάμε. Γιατί όμως να πάρεις κάτι ανθυγιεινό από το beach bar ενώ μπορείς να έχεις μεριμνήσει από πριν και να έχεις φτιάξει κάτι από το σπίτι; Tώρα θα μου πεις σιγά μην μαγειρέψω για να πάω παραλία. Εγώ λοιπόν θα σου απαντήσω ότι σου έχω μερικές υπέροχες προτάσεις για σνακ που απαιτούν ελάχιστο -ως και καθόλου- χρόνο προετοιμασίας και φυσικά είναι άκρως υγιεινά και θρεπτικά. Άφησε λοιπόν τον λουκουματζή και δοκίμασε ένα από τα παρακάτω σνακ!

Φρούτα και Ξηροί Καρποί

Τα φρούτα σε συνδυασμό με ξηρούς καρπούς, είναι μια πολύ καλή ιδέα για υγιεινό σνακ στην παραλία. Άλλωστε τα καλοκαιρινά φρούτα φημίζονται για τη θρεπτική τους αξία. Διαλέξτε λοιπόν τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά φρούτα και συνδυάστε τα με μερικούς ανάλατους ξηρούς καρπούς.

Μπάρες Δημητριακών

Οι μπάρες δημητριακών είναι το πιο κλασικό σνακ όχι μόνο για την παραλία αλλά σε όλες τις στιγμές της ζωής σας. Είναι νόστιμες, ποικίλουν και φυσικά θα σας χαρίσουν την ενέργεια που χρειάζεστε. Επίσης, μπορείτε και να φτιάξετε τις δικές σας μπάρες αντί να πάρετε αυτές του εμπορίου.

Τοστ με ψωμί ολικής

Ένα τοστ με ψωμί ολικής είναι η ιδανική επιλογή τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους. Γεμίστε το με ό,τι υλικά θέλετε και απολαύστε το κάτω από την ομπρέλα σας χαζεύοντας τη θάλασσα.

Δείτε ακόμα
Τι να φας πριν και μετά το γυμναστήριο

Διαβάστε
ακόμα