Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βιβλίο της Carley Fortune: Όλα μου τα καλοκαίρια, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Ό,τι χρειαζόμαστε για αυτή την εποχή.

Ένα υπέροχο μυθιστόρημα για την αγάπη, τις δεύτερες ευκαιρίες, την προδοσία, τη νοσταλγία της εφηβείας.

Η ιστορία της Περσέφονι Φρέιζερ, την φέρνει πίσω στο Μπάρις Μπέι, στη λίμνη που περνούσε τα εφηβικά της καλοκαίρια. Το τηλεφώνημα του Τσάρλι την στέλνει πίσω στην τροχιά του Σαμ Φλόρεκ – του άντρα που πίστευε τότε ότι δεν θα αποχωριζόταν ποτέ. Ήταν φίλοι κολλητοί μέχρι που η σχέση τους απέκτησε κάτι το μοναδικό.

Η Πέρσι επιστρέφει δεκατέσσερα χρόνια μετά, για την κηδεία της μητέρας του Σαμ και του Τσάρλι, με σφιγμένη την καρδιά, αφού φέρνει βαρέως αυτό που έκανε κάποτε, το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

Άραγε έχει μείνει κάτι από τον ακλόνητο δεσμό της με τον Σαμ; Η Πέρσι πρέπει να αναμετρηθεί με τις αποφάσεις που έχει πάρει τα προηγούμενα χρόνια, τιμωρώντας τον εαυτό της.

Οι άνθρωποι, τα όμορφα μέρη και η νοσταλγία του παρελθόντος, σημαδεύουν τους ήρωες, καθώς προσπαθούν να βρουν τη λύτρωσή τους.

Γραμμένο, κάποια κεφάλαια στο σήμερα και κάποια στο παρελθόν, το μυθιστόρημα μας περιγράφει με γλύκα τις όμορφες εφηβικές στιγμές των αθώων γειτονόπουλων αλλά και τις σκηνές έρωτα, σεξ και πάθους όταν η χημεία της ενηλικίωσης παίρνει το πάνω χέρι. Όμως, μαζί με την ενηλικίωση έρχονται και οι στιγμές που πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις. Ϊσως κάποιες από αυτές να είναι πολύ λάθος…

Ευκολοδιάβαστο, ποιοτικό, αγαπησιάρικο, αληθινό, θα σας ενθουσιάσει. Θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει από χαρά.

Φωτό από: https://gr.depositphotos.com

Πηγή: vivlio.gr