Βαρβάρα Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλια»

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή ξέσπασε, τονίζοντας πως συνέχεια την χτυπούσε καθώς τη ζήλευε παθολογικά

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία πριν λίγες ημέρες κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για εξύβριση και ξυλοδαρμό.

«Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλια. Είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Βοήθεια μου ζητούσε. Ήμουν συνέχεια δίπλα του, αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό! Αλήθεια τον αγάπησα, όλοι το έβλεπαν αυτό! Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει είναι λάθος, είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί, γιατί;

Γιατί είχε παράνοιες με όλον τον κόσμο ότι φλέρταρα. Είναι λάθος που ανεχόμουν όλα αυτά. Όλοι μου έλεγαν να φύγω. Δεν θέλω λεφτά. Στο ορκίζομαι δεν θέλω λεφτά… Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε ούτε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Θα πει εμένα κλέφτρα; Τον αγάπησα περισσότερο από ό,τι με αγάπησε αυτός.

Είναι άδικο αυτό για μένα, δεν θέλω ούτε ένα cent. Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος, αλήθεια σου λέω. Ζήλευε παθολογικά. Ναι τον αγάπησα, λάθος ή σωστό, καταδικάστε με», είπε χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Κίρκη.

Πηγή: govastileto.gr

Δείτε ακόμα
Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σταντικάι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης!

Διαβάστε
ακόμα