Βάλε eyeliner βάσει του σχήματος των ματιών σου!


Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό που έχουμε

Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό που έχουμε στο πρόσωπό μας!

Για αυτό προσπαθούμε να τους δώσουμε μια ακόμη πιο όμορφη και ξεχωριστή όψη, με την βοήθεια του αγαπημένου μας eyeliner.  Όλες μας λατρεύουμε το ξεχωριστό βλέμμα που δίνει το eyeliner. Δυστυχώς όμως δυσκολευόμαστε στο να καταλάβουμε ποιο στυλ ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα των ματιών μας.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα ματιών, μάτια που έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους, αμυγδαλωτά, εκείνα που προεξέχουν και πολλά ακόμη. Δες λοιπόν πως μπορείς να εφαρμόσεις το eyeliner ανάλογα το σχήμα των ματιών σου!

Μάτια με μικρή απόσταση

Εφάρμοσε το make up προς το εξωτερικό μέρος του ματιού ώστε να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι τα μάτια σου είναι πιο μακριά από τη μύτη. Φρόντισε η γραμμή του eyeliner, να μην επεκτείνεται μέχρι την εσωτερική περιοχή του ματιού, αλλά πέρα από την γραμμή των βλεφαρίδων.

Βαθουλωτά μάτια

Οι χοντρές γραμμές κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται ακόμα πιο βαθουλωτά. Φρόντισε λοιπόν να εφαρμόσεις μια λεπτή γραμμή, γιατί όπως και οι φωτεινές σκιές λειτουργούν καλύτερα για εσένα.

Μάτια που προεξέχουν

Αν θες να ωθήσεις το σχήμα των ματιών σου προς τα μέσα δημιούργησε χοντρές γραμμές eyeliner. Με αυτόν τον τρόπο δίνουν την ψευδαίσθηση του βάθους. Tip: Προτίμησε το ίδιο όσον αφορά και τις σκιές. 

Μάτια με μεγάλη απόσταση

Όταν τα μάτια σου έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους φρόντισε το eyeliner να ξεκινάει από την εσωτερική γωνία του ματιού και να σταματάει στο τέλος των βλεφαρίδων.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα