Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τυρόπιτα σερπαντίνα!

Η πίτα της νέας σχολικής χρονιάς -της Γκόλφως

Υλικά για μεσαίο ταψί 500 γρ.φυλλο κρούστας 5 αυγά 400 γρ.νουνου (σπιτικές γεύσεις) αραιωμένο με 100γρ.νερό) 230 γρ.ανθρακουχο νερό 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι 500 γρ.τριμενη φέτα 300 γρ.μυζηθρα γλυκιά 3 κουταλιές ψιλό σιμιγδάλι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ Βούτυρο η ελαιόλαδο για το λάδωμα ταψιού και λίγο για επάνω από την πίτα πριν ψηθεί Σουσάμι αν σάς αρέσει λίγο Ψήσιμο στους 190 με 200 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω προθερμασμενο φούρνο πάντα Περίπου 40 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας.

Διαβάστε επίσης