Ένα γλυκάκι της τελευταίας στιγμής
Πανεύκολα Τρουφάκια μέσα σε 5 λεπτά με 2 ΜΟΝΟ υλικά! Ένα γλυκάκι της τελευταίας στιγμής που λατρεύουν όλοι!
Υλικά
- 300 γρ. ινδοκάρυδο
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- ινδοκάρυδο για την επικάλυψη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε 1 κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ινδοκάρυδο σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό και ανακατεύουμε με το ζαχαρούχο γάλα για 1 λεπτό και αποσύρουμε από τη φωτιά. Παίρνουμε κάθε φορά μικρή ποσότητα, τα πλάθουμε σε σχήμα μπάλας και τα κυλάμε στο ινδοκάρυδο για επικάλυψη.
Σημειώσεις από τον Σεφ
- Βάζουμε τα τρουφάκια σε ένα τάπερ που κλείνει αεροστεγώς για να μην ξεραθούν.
- Διατηρούμε τα τρουφάκια στο ψυγείο.
Πηγή: dimitrismichailidis.com