Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τρουφάκια με ινδοκάρυδο

Υπάρχει κάτι πιο τέλειο από μια σοκολατένια μπουκίτσα με νότες καρύδας;

Υπάρχει κάτι πιο τέλειο από μια σοκολατένια μπουκίτσα με νότες καρύδας σε μια στιγμή λιγούρας? Αυτή η συνταγή για τρουφάκια με ινδοκάρυδο όχι απλά είναι πανεύκολη, αλλά χρειάζεται μόνο 4 υλικά!

Υλικά

  1. 2 κ.σ. βούτυρο
  2. 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  3. 400 γρ. ινδοκάρυδο
  4. 300 γρ. κουβερτούρα 52%

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο ανακατεύοντας.
  3. Ανακατεύουμε καλά τη ζύμη μας, τη πατάμε με τη σπάτουλα, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  4. Πλάθουμε τα τρουφάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 40′.
  5. Βουτάμε τα τρουφάκια μας στη λιωμένη κουβερτούρα, να καλυφθούν γύρω γύρω, τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε επίσης