Τρόποι να γεμίσεις τον τοίχο πίσω από τον καναπέ

Είναι γνωστό ότι οι κενοί τοίχοι κάνουν οποιοδήποτε χώρο να δείχνει κρύο, ειδικά όταν πρόκειται για εκείνον πίσω από τον καναπέ

Είναι γνωστό ότι οι κενοί τοίχοι κάνουν οποιοδήποτε χώρο να δείχνει κρύο.

Ο καναπές είναι ο πιο κεντρικό έπιπλο του σαλονιού, συνεπώς και ο τοίχος που βρίσκεται πίσω από τον καναπέ αποτελεί κεντρικό σημείο του δωματίου με αποτέλεσμα να τραβά την προσοχή. Είναι γνωστό ότι οι κενοί τοίχοι κάνουν οποιοδήποτε χώρο να δείχνει κρύο, ειδικά όταν πρόκειται για εκείνον πίσω από τον καναπέ, το πρόβλημα είναι πιο έντονο μιας και αποτελεί βασικό στοιχείο του σαλονιού. Δες λοιπόν πως να γεμίσεις τον τοίχο πίσω από τον καναπέ!

Διακόσμησε τον τοίχο με ράφια

Τα ράφια είναι μια safe και κλασική επιλογή όταν πρόκειται για τη διακόσμηση τοίχων. Είναι ιδανικά για μικρά σαλόνια καθώς προσφέρουν επιπλέον χώρο για να βάλεις τα πράγματα σου. Οι τρόποι να διακοσμήσεις με ράφια είναι άπειροι! Μπορείς να τοποθετήσεις ένα μονό ράφι και να το γεμίσεις με τα αγαπημένα σου διακοσμητικά ή αν θέλεις κάτι πιο πλούσιο κρέμασε περισσότερα ράφια τα οποία θα γεμίσουν τον τοίχο!

Φτιάξε ένα gallery wall

Το να κρεμάσεις έναν πίνακα είναι μια κλασική επιλογή. Ωστόσο, αν θέλεις ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα φτιάξε ένα gallery wall πίσω από τον καναπέ! Αυτό που κάνει τα gallery walls ξεχωριστά είναι ότι μπορείς να συνδυάσεις κάδρα διαφόρων στυλ, χωρίς περιορισμούς. Με τον τρόπο αυτό ο τοίχος σου θα αποκτήσει ένα τεράστιο εικαστικό ενδιαφέρον!

Κρέμασε έναν ή περισσότερους καθρέπτες

Οι καθρέπτες είναι ένα αγαπημένο διακοσμητικό τοίχων αφού κάνουν το χώρο να δείχνει πιο μεγάλος και φωτεινότερος. Μια πολύ ωραία επιλογή είναι να διακοσμήσεις τον άδειο τοίχο με ένα στρογγυλό καθρέπτη, καθώς αποτελεί μια πολύ φρέσκια προσθήκη.

Δείτε ακόμα
Είναι η μπανανόφλουδα το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά σου;

Ενίσχυσε τη διακόσμηση του τοίχου με φωτιστικά

Τα φωτιστικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση. Αν θες λοιπόν να ενισχύσεις τη διακόσμηση του τοίχου πίσω από τον καναπέ κρέμασε φωτιστικά, όπως είναι οι απλίκες. Ειδικά αν στο συγκεκριμένο τοίχο έχεις κρεμάσει πίνακες, οι απλίκες είναι ένας τέλειος τρόπος για να φωτίσεις τους πίνακες.

Εντυπωσίασε με ένα boho διακοσμητικό

Είτε έχεις ένα εξολοκλήρου boho σαλόνι είτε όχι, ένα μακραμέ διακοσμητικό θα δώσει πολύ στυλ στον τοίχο. Τα συγκεκριμένα διακοσμητικά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και δίνουν μια πιο εθνικ διάθεση στο χώρο.

Διαβάστε
ακόμα