Το ποσό που θα λάβει η Lady Gaga για τη συμμετοχή της στο Joker2

Forever Woman

Ποσό “μαμούθ” θα λάβει η Lady Gaga για τη συμμετοχή της στην ταινία Joker 2

Η Lady Gaga θα υποδυθεί την ψυχίατρο που τον ερωτεύεται στο Άσυλο του Άρκαμ. Όπου και νοσηλεύεται μετά το τέλος της πρώτης ταινίας.

Παρόλο που η επίσημη πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux» αργεί, ολοένα και περισσότερες είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την παραγωγή του πολυαναμενόμενου σίκουελ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2024. Ενώ η παραγωγή ξεκινά τον Δεκέμβριο, με τον Χοακίν Φίνιξ να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και την Lady Gaga να συμπρωταγωνιστεί.

Τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Τοντ Φίλιπς. Τα κέρδη της πρώτης ταινίας ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Ενώ το κόστος ήταν περίπου 50 εκατ.

Ο Φοίνιξ βραβεύτηκε με το Όσκαρ του καλύτερου ηθοποιού, ενώ απέσπασε και το βραβείο καλύτερης πρωτότυπης μουσικής. Η προσθήκη στον τίτλο, το «Folie à Deux» είναι γαλλική αναφορά για έναν ιατρικό όρο που αφορά ψυχική διαταραχή η οποία επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

Προφανώς, αφορά τη σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ του Joker με τη Harley Quinn, την ψυχίατρο του στο Arkham Asylum που τον ερωτεύεται.

Παράλληλα, έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία για το μπάτζετ της νέας ταινίας, με τον Φίνιξ και τον Φίλιπς να παίρνουν, ο καθένας, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20 εκατομμυρίων. Η Gaga αναμένεται να πληρωθεί 10 εκατομμύρια. Τέλος, διέρρευσε ότι το συνολικό ποσό που διατίθεται θα είναι τριπλάσιο από την πρώτη ταινία και θα ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια.