Το απλό κόλπο για να μην ξεραθεί το φρεσκοψημένο κέικ σου

Forever Woman

Έτσι θα έχεις το πιο αφράτο κέικ

Ένα λαχταριστό κέικ πρέπει να υπάρχει πάντα στην κουζίνα σου, ειδικά τους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα. Ο λόγος είναι πολύ απλός: το κέικ μπορείς να το τρως από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα γλυκά και σνακ για όλους.

Όμως, ένα πρόβλημα που σίγουρα έχεις αντιμετωπίσει είναι το γεγονός ότι ξεραίνεται γρήγορα, με το που κόψεις το πρώτο κομμάτι όταν το βγάλεις από το φούρνο. Κι όμως, υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις αυτό μέσα από ένα κόλπο που μάθαμε φυσικά, από την πλατφόρμα του TikTok!

Καταρχάς, όταν σερβίρεις το κέικ στο πιάτο, πάρε το μαχαίρι και ξεκίνα να κόβεις, όχι από την άκρη αλλά… από τη μέση! Ναι καλά διάβασες. Όταν κόβεις το κέικ στην άκρη αφήνεις εκτεθειμένη τη μία πλευρά του με αποτέλεσμα να ξεραίνεται γρήγορα. Μπορείς να κόβεις το κομμάτι από τη μέση και στη συνέχεια, απλά να ενώνεις τις δυο πλευρές.

Διαβάστε
ακόμα