Τips οργάνωσης για το μπάνιο σου!


Ένα ανοργάνωτο μπάνιο να σου δυσκολέψει την καθημερινότητα.

Ένα ανοργάνωτο μπάνιο να σου δυσκολέψει την καθημερινότητα.

Ωστόσο, με μερικά εύκολα tips οργάνωσης μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου πιο λειτουργικό και άνετο! Για να αποφύγεις λοιπόν τέτοια προβλήματα, διάβασε μερικά έξυπνα tips οργάνωσης που πρέπει να εφαρμόσεις οπωσδήποτε στο μπάνιο σου!

Χρησιμοποίησε καλάθια για αποθήκευση

Αν τα ντουλάπια που έχεις στο μπάνιο σου δε σου αρκούν, μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσεις μεγάλα καλάθια τα οποία είναι ιδανικά για να αποθηκεύεις πετσέτες ή απορρυπαντικά. Πέρα όμως από καλή λύση οργάνωσης, τα ψάθινα καλάθια είναι μια πολύ ωραία διακόσμησης. Διάλεξε λοιπόν όμορφα ψάθινα καλάθια και το μπάνιο σου και πέρα από τακτοποιημένο θα είναι και στιλάτο.

Τοποθέτησε διαχωριστικά στα συρτάρια

Όταν δεν υπάρχουν διαχωριστικά είναι πολύ εύκολο τα πράγματα μας να μπερδευτούν. Τα διαχωριστικά μέσα στα συρτάρια μπορούν να βάλουν τάξη στο χάος που επικρατεί. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι όταν δεν υπάρχει οργάνωση χάνουμε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας αυτό που θέλουμε. Τοποθετώντας λοιπόν διαχωριστικά, όλα θα μένουν στη θέση τους και δεν σπαταλάς άδικα το χρόνο σου ψάχνοντας το.

Οργάνωσε τα προϊόντα για τα μαλλιά σε ένα χώρο

Σαμπουάν, conditioner, μάσκα μαλλιών, αφρόλουτρο, σαπούνι προσώπου είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε ένα απλό μπάνιο. Σίγουρα όμως το μπάνιο σου θα έδειχνε πολύ πιο οργανωμένο αν έβαζες όλα αυτά τα προϊόντα για σε ένα μέρος. Πάρε λοιπόν είτε ένα καλάθι είτε μια άλλη θήκη και τοποθέτησε τα εκεί όλα μαζί.

Χρησιμοποίησε ράφια πάνω από τη λεκάνη

Συνήθως το μπάνιο δεν είναι ένας μεγάλος χώρος, καλό θα ήταν λοιπόν να εκμεταλλευτείς κάθε ελεύθερο σημείο. Μια καλή λύση είναι να τοποθετήσεις ράφια πάνω από τη λεκάνη, που συνήθως είναι ένας ανεκμετάλλευτος χώρος. Με αυτόν τον τρόπο θα απελευθερώσεις χώρο από άλλες επιφάνειες του μπάνιου, με αποτέλεσμα ο χώρος να δείχνει πιο τακτοποιημένος.

Extra tip: Για να εκμεταλλευτείς ακόμα και τις γωνίες να τοποθέτησε μικρά γωνιακά ραφάκια. Είναι μια ιδανική λύση ώστε να προσθέσεις μικρές πινελιές διακόσμησης και να αποθηκεύσεις και μερικά ακόμα πραγματάκια.

Θήκη στη ντουζιέρα

Το μπάνιο σου θα δείχνει πολύ πιο οργανωμένο με μια θήκη κρεμασμένη στη ντουζιέρα, άλλωστε δεν υπάρχει λόγος τα προϊόντα που χρησιμοποιείς όταν κάνεις μπάνιο, να βρίσκονται στο πάτωμα. Τοποθέτησε λοιπόν όλα τα αντικείμενα του ντους μέσα και το μπάνιο σου θα είναι σε απόλυτη τάξη.

Διαβάστε επίσης