Τι συμβαίνει στο σώμα σου αν κάνεις σανίδα καθημερινά;

Η άσκηση που δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας!

Το βλέπεις καθημερινά στα social media και όσο “βουνό” κι αν σου φαίνεται, η σανίδα είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις. Είναι η συνήθεια των fitness lovers, ενώ αν πηγαίνεις γυμναστήριο, ξέρεις ότι ο trainer θα την ενσωματώσει σίγουρα στην προπόνησή σου. Απαιτεί λίγο χρόνο και προσφέρει αποτελέσματα σε γρήγορο χρονικό διάστημα, καθώς μπλέκει πολλές μυικές ομάδες, τονώνει κοιλιακούς και σμιλεύει τους γλουτούς. Ας δούμε αναλυτικά τις αλλαγές που θα δεις στο σώμα σου αν κάνεις σανίδα κάθε μέρα!

Βελτιώνεται ο μεταβολισμός

Η προσπάθεια που χρειάζεται για να μείνεις στη στάση σανίδας, καίει απίστευτες θερμίδες και μάλιστα πολύ περισσότερες από αυτές που θα κάψεις αν προτιμήσεις να κάνεις κοιλιακούς. Μάλιστα, η σανίδα είναι σημαντική για αυτούς που κάνουν καθιστική ζωή, ή δουλεύουν σε γραφείο, γιατί βελτιώνει κατά πολύ τον μεταβολισμό και θα διατηρήσεις το μεταβολικό σου ρυθμό σε υψηλά επίπεδα.

Σανίδα για ισορροπία


Αν είσαι αδέξια και σκοντάφτεις ή χάνεις την ισορροπία σου, τότε η σανίδα είναι για σένα. Οι ασκήσεις σανίδας θα βελτιώσουν την ισορροπία σου, ειδικά αν ενσωματώσεις εκτεταμένες και πλαϊνές σανίδες στο fitness workout σου για να βελτιώσεις την απόδοσή σου!

Σωστή στάση σώματος


Είναι απόλυτα λογικό να παρατηρείς τον εαυτό σου να καμπουριάζει, λόγω της εντατικής καθημερινότητας, της δουλειάς ή της λανθασμένης στάσης του σώματός σου. Βελτιώνει τη στάση του σώματος, ενισχύοντας τους μυς της πλάτης, του λαιμού, του στήθους, των ώμων αλλά και της κοιλιάς. Δοκίμασέ τη σανίδα σε καθημερινή βάση και θα δεις την πλάτη σου πιο… ίσια από ποτέ!

Δείτε ακόμα
Μακιγιάζ για γάμο το καλοκαίρι!

Διαβάστε
ακόμα