Τι πρέπει να περιέχει η τσάντα παραλίας!


beach bag

Ο ήλιος λάμπει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η παραλία είναι μονόδρομος

Συνήθως όμως μόλις φτάνουμε στη θάλασσα συνειδητοποιούμε πως κάτι ξεχάσαμε να πάρουμε μαζί μας. Γι’ αυτό, πριν ετοιμάσεις την τσάντα θαλάσσης, γράψε μια λίστα με όλα αυτά που πρέπει να έχεις μαζί σου! Αρχικά, φρόντισε η τσάντα σου να είναι μεγάλη αφού η πετσέτα πιάνει πολύ χώρο από μόνη της!

Νεσεσέρ

Καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου ένα νεσεσέρ θαλάσσης ώστε να έχει συγκεντρωμένα όλα τα είδη περιποίησης εκεί.

  • Αντηλιακά : Σώματος, προσώπου. Tip: Δεν ξεχνάμε να το ανανεώνουμε κάθε 2-3 ώρες.
  • Προϊόντα after sun / Ενυδατικές κρέμες : Πάντα έχουμε μαζί και τα προϊόντα για μετά την παραλία ώστε να ανακουφίσουμε το ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα μας.
  • Χτένα και λαστιχάκια μαλλιών: Ευτυχώς η θάλασσα δεν απαιτεί ιδιαίτερα χτενίσματα, αλλά ένα λαστιχάκι για να μαζέψουμε τα μαλλιά μας ψηλά χρειάζεται πάντα.

Πετσέτα

Επίλεξε μια μεγάλη πετσέτα θαλάσσης, ώστε να είσαι πιο άνετη είτε στην άμμο, είτε στην ξαπλώστρα. Υπάρχουν πολλά σχέδια και χρώματα για να είσαι στιλάτη ακόμα και στην παραλία. Τip: Πάρε μια – δυο επιπλέον πετσέτες, ώστε να καθίσεις πάνω σε αυτές στον γυρισμό, σε περίπτωση που δεν έχεις στεγνώσει εντελώς, καθώς το θαλασσινό νερό αφήνει σημάδια.

Καπέλο και Γυαλιά ηλίου

Δεν γίνεται να πας παραλία χωρίς τις “ασπίδες σου” ! Τα γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο είναι must για μια βόλτα στην παραλία. Καθώς θα σου χαρίζουν σκιά τις επικίνδυνες, ώρες που ο ήλιος καίει.

Βιβλίο

Ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό για την παραλία είναι πάντα χρήσιμο. Αν από την άλλη, αν είσαι από τις πιο δραστήριες της παρέας, μια πολύ καλή επιλογή είναι και οι ρακέτες.

Δείτε ακόμα  Αποχρώσεις του πράσινου που πρέπει οπωσδήποτε να φορέσεις!

Δεύτερο Μαγιό

Γενικά δεν είναι καλό να στεγνώνει το κάτω μέρος του μαγιό πάνω μας. Οπότε για λόγους υγιεινής ένα δεύτερο μαγιό ποτέ δεν είναι αχρείαστο!

Διαβάστε επίσης