Τι να βάλεις σε επαγγελματικό δείπνο

Όταν ένα meeting μετατρέπεται σε επαγγελματικό δείπνο, η αλήθεια είναι ότι σε πιάνει μια ταραχή.

Όταν ένα meeting μετατρέπεται σε επαγγελματικό δείπνο, η αλήθεια είναι ότι σε πιάνει μια ταραχή.

Ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθείς έξω με τους συνεργάτες σου, πρέπει να σχηματίσεις σωστή και καλή εντύπωση, χωρίς όμως να κρύψεις τον πραγματικό σου εαυτό. Εμείς λοιπόν θα σε βοηθήσουμε να κλέψεις τις εντυπώσεις με μερικά απλά βήματα.

Πάρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε και πάμε να δούμε τι πρέπει να κάνεις, και φυσικά τί πρέπει να βάλεις. Καθώς στόχος είναι να δείχνεις περιποιημένη, θηλυκή και φυσικά σοβαρή, χωρίς βέβαια να το παρακάνεις.

Τι πρέπει να βάλεις

Καταρχάς πρέπει να λάβεις υπόψη σου την ώρα του ραντεβού καθώς και το είδος του. Αν πρόκειται για ένα μεσημεριανό γεύμα στις 2μμ ένα κομψό παντελόνι αποτελεί την ιδανική επιλογή. Προτίμησε ένα υφασμάτινο παντελόνι, σε ίσια γραμμή ή πιο «φαρδύ», τύπου καμπάνα. Καθώς δείχνει μια αυστηρότητα αλλά προσφέρει σιγουριά και φυσικά είναι chic!

Συνδύασε το με ένα σατέν πουκάμισο της επιλογής σου και ολοκλήρωσε το στυλ σου με ένα καλοραμμένο σακάκι. Ένα μακρύ παλτό, είναι ακόμα μια ωραία επιλογή. Το καλό εδώ, είναι ότι μπορείς να παίξεις με το πανωφόρι σου. Μην ξεχνάς ότι το outfit σου πρέπει να σε αντιπροσωπεύει, και να δείχνει το δυναμισμό σου.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ φρόντισε να είναι διακριτικά. Οι μικρές πέρλες, ή ένα ωραίο δαχτυλίδι αποτελούν τις πιο safe επιλογές. Γενικά απέφυγε ότι είναι πολύ βαρύ και τραβάει την προσοχή.

Αν από την άλλη το γεύμα μεταφερθεί πιο απογευματινές- βραδινές ώρες από τις 7μμ και μετά, θα σου προτείναμε να επιλέξεις φόρεμα. Προτίμησε ένα μονόχρωμο φόρεμα σε μαύρο, μπορντό ή άλλα πιο σκούρα χρώματα. Γενικά τα πιο σκούρα χρώματα δίνουν μια extra σοβαρότητα όλο το outfit.

Δείτε ακόμα
Wearables: Μας βοηθούν; Και πως;

Φυσικά θα πρέπει να επιλέξεις ένα μέτριου μήκους φόρεμα και όχι ένα μίνι και αποκαλυπτικό. Θα πρέπει να δείχνεις περισσότερο τη γυναικεία παρά τη sexy πλευρά σου. Συνδύασε το με τις nude ή μαύρες γόβες σου και ένα παλτό ή σακάκι. Φρόντισε πάνω από όλα να είσαι ο εαυτός σου κι όλα θα πάνε καλά!

Διαβάστε
ακόμα