Τι αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης για την αρχή της σχέσης του με τη Βανδή

Forever Woman

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στη Real News και έκανε αποκαλύψεις για την σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε συνέντευξη στη Real News, λίγο πριν φορέσει τα σανδάλια του Κρέοντα και ξεκινήσει περιοδεία με την παράσταση «Αντιγόνη» και μίλησε τόσο για την επαγγελματική του επιτυχία όσο και για την ευτυχισμένη προσωπική του ζωή στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Ενώ μοιάζεις να μη συμπαθείς το lifestyle βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και λόγω της σχέσης σου με τη Δέσποινα Βανδή. Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;

Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια.

Ένιωσες κυνηγητό;

Δεν ένιωσα, υπήρχε.

Τώρα έχει σταματήσει;

Ναι, κάπως. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο.

Νιώθεις ότι ο έρωτας σε τροφοδοτεί;

Χωρίς έρωτα δεν ζεις. Ό,τι είδους έρωτας και να είναι αυτός, είτε με τη δουλειά σου, είτε με τη σύντροφό σου, είναι ένα κομμάτι μέσα στη ζωή. Προφανώς σε τροφοδοτεί και σου δίνει έμπνευση και τα πάντα.

Πηγή: govastileto.gr