Οι beauty συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις


3 basic tips που πρέπει να υιοθετήσεις άμεσα!

Τα 3 basic tips που πρέπει να υιοθετήσεις άμεσα!

Είναι κάποιες συνήθειες που ακολουθούμε και μόνο κακό μας κάνουν. Δεν αφαιρείς το μακιγιάζ, αλλά παραπονιέσαι μόλις δεις κοκκινίλες ή το δέρμα σου θαμπό. Δεν φοράς αντηλιακό, αλλά ήδη εντοπίζεις με τρόμο τις πρώτες ρυτίδες. Παρακάτω θα βρεις 3 basic tips που πρέπει να υιοθετήσεις άμεσα!

Ντεμακιγιάζ

Ξέρω ότι βαριέσαι, αλλά έτσι γεννιούνται τα μεγαλύτερα – δερματικά – προβλήματα. Η λύση κρύβεται πίσω από το micellar water, το καθαριστικό και την ενυδατική σου. 3 steps για καλύτερο ύπνο και ενυδατωμένο δέρμα.

Αντηλιακό

Η εφαρμογή αντηλιακού SPF30 ή υψηλότερου είναι το πιο σημαντικό βήμα για τη σωστή skincare routine που επιβάλλεται να κάνεις καθημερινά. Στην περίπτωση που το αμελήσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις πρόωρη – και ενοχλητική – γήρανση του δέρματος, όπως και εμφάνιση ρυτίδων ή κηλίδων.

Πλύνε τα πινέλα του μακιγιάζ

Βαρετό, ναι, αλλά θα σου αλλάξει τη ζωή. Οι ερεθισμοί στο δέρμα και οι κοκκινίλες θα μειωθούν και τα προϊόντα θα απλώνονται καλύτερα! Πάρε μια μολυβοθήκη, γέμισέ τη νερό, σαπούνι, ξύδι και μούλιασε τα πινέλα για 15 λεπτά. Μετά ξέβγαλέ τα και άσε τα να στεγνώσουν!

Δείτε ακόμα  Wide legs.. CHECK!

Διαβάστε επίσης