Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Η βόλτα στη λαϊκή αγορά

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος έμοιαζαν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Ωστόσο η κρίση στη σχέση τους δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και εν τέλει το βράδυ της Παρασκευής ήρθε η ανακοίνωση της ελληνικής τέως βασιλικής οικογένειας που γνωστοποίησε το διαζύγιό τους, ύστερα από 14 χρόνια γάμου.

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού – «βόμβα», η πρώην – πλέον – σύζυγος του Νικολάου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, απόλαυσε μια ιδιαίτερα ξέγνοιαστη ημέρα στην καρδιά της Αθήνας. Η Τατιάνα Μπλάτνικ ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE έχει νοικιάσει μόνη της σπίτι στο Κολωνάκι.

Το πρωί της Παρασκευής, η Τατιάνα Μπλάτνικ ξύπνησε πολύ νωρίς και περπάτησε ως τον Λυκαβηττό για να δει από κοντά την ανύψωση της ελληνικής σημαίας έξω από το εκκλησάκι.

«Η ησυχία πάνω από το χάος της Αθήνας, βουνά, θάλασσα και η πόλη όλα σε μια ανάσα. Αυτή είναι η μαγεία της πόλης» έγραψε η πρώην σύζυγος του Νικολάου, μαγεμένη από την ομορφιά της πρωτεύουσας.

Πηγή:https://www.tlife.gr

Διαβάστε επίσης