Τα “διαμάντια” της Αθήνας

Η Αθήνα είναι η πόλη της αντίθεσης!

Η Αθήνα είναι η πόλη της αντίθεσης!

Στο κέντρο της Αθήνα λοιπόν θα δεις να συνυπάρχουν όλα αρμονικά δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό! Αρχαία και μοντέρνα, κλασσική και δημιουργική. Γεμάτη μέρη και μαγαζιά να επισκεφτείς. Εμείς λοιπόν σου συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα hot spots που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς!

City ZEN All Day Bar Restaurant

Στο κέντρο της Αθήνας στο Μοναστηράκι με μια εκπληκτική θέα προς την Ακρόπολη, δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος για να περνάτε όμορφες στιγμές καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες μπορείτε να απολαύστε τον καφέ σας συνοδευόμενο από πρωινό ή brunch.

Συνεχίζοντας με μεσημεριανό και φτάνοντας σε ξεχωριστά βραδινά πιάτα, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα όπως επίσης και την Ιταλία.

Πηγή: cityzenathens.gr

Αιόλου 11, Αθήνα 

Couleur Locale

To Couleur Locale βρίσκεται στον 3ο όροφο (ταράτσα) και στον 2ο (view bar), προσφέροντας εκπληκτική θέα στον λόφο της Ακρόπολης κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, ακόμη και μετά το πέρας της εαρινής και θερινής περιόδου. Ο άνετος, ευάερος κι ευήλιος χώρος του Couleur Locale ενδείκνυται για την καθημερινή φιλοξενία σας, οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα, ενώ το φιλικό του περιβάλλον κι η ανάλαφρη διακόσμησή του θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία κι ευχάριστα και οι ιδιαίτερες μουσικές επιλογές, επιλεγμένων κάθε φορά Dj’s, θα επισφραγίσουν τις στιγμές χαλάρωσής σας.

Πηγή: couleurlocaleathens.com

Νορμανού 3, Αθήνα 

MS Roof Garden 

Το MS Roof Garden βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Στο ΜοναστηράκιΑθηνάς 1 και Ερμού και βρίσκετε την είσοδο από την Στοά δίπλα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό στο Μοναστηράκι. Ενώ είναι ένα νέο απόκτημα της πόλης, πολλοί μιλάνε για το καινούριο hot spot της Αθήνας. Επίσης είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας, ενώ παράλληλα να γευτείτε πεντανόστιμα πιάτα, ακόμα και να απολαύσετε το cocktail σας με ωραία μουσική και ακόμα καλύτερη θέα.

Δείτε ακόμα
Little KooΚ: Όταν τα παραμύθια ζωντανεύουν!
Πηγή: msroofgarden.gr

 Αθηνάς 1 &, Ερμού