Τα λάθη που κάνεις το πρωί και σου καταστρέφουν τη μέρα!

Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να περιορίσεις κάποιες μικρές κακές συνήθειες.

Έχεις παρατηρήσει ότι κάποια πρωινά «σημαδεύουν» κατά κάποιο τρόπο την υπόλοιπη μέρα σου, με αποτέλεσμα να παρακαλάς να τελειώσει; Αυτό δεν συμβαίνει επειδή απλώς ξύπνησες «στραβά», αφού μερικές συνήθειες κρύβονται πίσω από το γενικό mood.Μην αγχώνεσαι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις όλο τον τρόπο ζωής σου για να δείχνεις fresh και όμορφη, απλώς πρέπει να περιορίσεις κάποιες μικρές κακές συνήθειες.

Δεν πίνεις νερό

Αν με το που σηκώνεσαι από το κρεβάτι, η πρώτη κίνηση που κάνεις είναι να φτιάξεις καφέ, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξεις… ρόφημα! Καλύτερα να προτιμήσεις ένα ποτήρι δροσερό νερό και θα δεις ότι θα σε ξυπνήσει περισσότερο από τον καφέ.

Ανοίγεις το κινητό

Ναι, είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε όλοι… σχεδόν. Κι όμως, το να εκτεθείς σε μια οθόνη με το που ξυπνήσεις είναι κάτι δεν θα σου φτιάξει τη μέρα. Απόφυγέ το για μια βδομάδα και θα νιώσεις πολύ πιο παραγωγική την υπόλοιπη μέρα!

Κάνεις ζεστό μπάνιο

Σίγουρα, το πρωινό μπάνιο είναι μια υπέροχη συνήθεια. Σε αναζωογονεί, σου δίνει ενέργεια και σε χαλαρώνει ταυτόχρονα. Το λάθος είναι αλλού, όμως. Είναι στο νερό που προτιμάς. Γύρνα το στο δροσερό και θα δεις ότι μόνο χαρούμενη θα σε κάνει, αφού ενεργοποιεί ορισμένα νευροχημικά που βελτιώνουν τη διάθεσή σου και παράλληλα σε ξυπνάει κιόλας.

Κάνεις αμέτρητα σχέδια

Η μέρα έχει 24 ώρες. Ναι, στο υπενθυμίζω γιατί αν είσαι από αυτούς που κάνουν πολλά σχέδια για το υπόλοιπο της μέρας μόνο καλό δεν σου βγαίνει. Κανονίζεις πρωινή προπόνηση, πας δουλειά, μετά θες και ένα καφέ με την κολλητή και στο τέλος της ημέρας βάζεις και ισπανικά. Πίστεψέ με, δεν βγαίνει έτσι. Φρόντισε να αφήνεις χρόνο για τον εαυτό σου για να προετοιμαστείς για την αυριανή μέρα!

Δείτε ακόμα
Εξωσχολικές δραστηριότητες: Τα οφέλη τους για το παιδί

Διαβάστε
ακόμα