Τα ιδανικά τσαντάκια τρεξίματος


Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι λίγο-πολύ έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για να βγούμε στην παραλία!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι λίγο-πολύ έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για να βγούμε στην παραλία!

Δεν είναι ανάγκη να είσαι γραμμένος σε γυμναστήριο ώστε να μπορέσεις να γυμναστείς. Άλλωστε τι καλύτερο από το να τρέχεις έξω στον καθαρό αέρα; Σίγουρα έχεις ακούσει πολλά για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το τρέξιμο τόσο στην υγεία, όσο και στη διάθεσή σου. Η καλύτερη φυσική κατάσταση, η μείωση του στρες, το κάψιμο λίπους, η ευεξία και ο καλύτερος ύπνος είναι μόνο λίγα από αυτά που μας προσφέρει το τρέξιμο.

Βάλε λοιπόν τα αθλητικά σου και ξεκίνα. Τώρα θα μου πεις όμως πως θα πας για τρέξιμο όταν δεν έχεις που να βάλεις τα πράγματα σου. Σου έχω τη λύση και για αυτό, παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο πρακτικές τσάντες που μπορείς να έχεις μαζί σου όταν πηγαίνεις για τρέξιμο.

Τσαντάκι μέσης

Το τσαντάκι μέσης για running μπορεί να απελευθερώσει τα χέρια σου και να σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Είναι μικρό, ελαφρύ κι έχεις εύκολη πρόσβαση στα αντικείμενά σου. Άλλωστε δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα μαζί σου όταν πας για τρέξιμο.

Σακίδιο πλάτης

Ένα σακίδιο αποτελεί ακόμα μια καλή επιλογή καθώς δεν σε επιβαρύνει και έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από το τσαντάκι. Μπορείς να έχεις μαζί σου μια πετσέτα, ένα μπουκάλι νερό και μια δεύτερη αλλαξιά. Φρόντισε όμως να πάρεις μόνο τα απαραίτητα ώστε να μην έχει πολύ βάρος το σακίδιο.

Αδιάβροχη θήκη

Αν από την άλλη το μόνο που θέλεις να έχεις μαζί σου είναι το κινητό σου, η ιδανική επιλογή για σένα είναι μια αδιάβροχη θήκη μέσης. Η θήκη προσφέρει πλήρη προστασία του κινητού σου αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει την χρήση του, επίσης δεν σε βαραίνει σε κάποια τσέπη και προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Tip: Πρόσεξε οι ιμάντες να είναι ελαστικοί και ρυθμιζόμενοι για ακόμα καλύτερη εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα