Τα χαρακτηριστικά της απόλυτα δυναμικής γυναίκας

Forever Woman

Τη δυναμική γυναίκα την αναγνωρίζεις από χιλιόμετρα. Την έχεις βρει στο πρόσωπο της μαμάς σου, της γιαγιάς σου, της κολλητής σου, στο δικό σου

Είναι το χαρακτηριστικό που θέλουν να αποκτήσουν τα περισσότερα κορίτσια όταν μεγαλώσουν. Η πετυχημένη γυναίκα που θέλουν όλοι οι άνδρες, αλλά τους είναι δύσκολο να τη διαχειριστούν και κάπως τους φοβίζει.

Λένε ότι για να εκπέμπεις δυναμισμό, πρέπει να έχεις περάσει δυσκολίες στη ζωή σου. Να έχεις αποδείξει ότι «μπορείς και μόνη σου» να μεγαλώσεις το παιδί, να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου, να αλλάξεις το λάστιχο του αυτοκινήτου, να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, να ζήσεις. Και η αλήθεια είναι ότι αυτές τις γυναίκες τις καταλαβαίνεις μέσα από συγκεκριμένα γνωρίσματα στην προσωπικότητά τους. Ποια είναι αυτά;

Αγωνίζεται μόνη της

Το έχει ξανακάνει, δεν της είναι κάτι ξένο. Στη ζωή της έχει μάθει να αγωνίζεται, να φροντίζει τον εαυτό της μόνη της χωρίς να χρειάζεται κάποιον για να στηριχτεί και να τα βγάλει πέρα. Είναι η υπεύθυνη του εαυτού της και δίνει ό,τι παίρνει χωρίς να χαρίζεται.

Ξέρει τι θέλει

Ξέρει τα «θέλω» της, τα αναγνωρίζει και κάνει ό,τι μπορεί για να τα αποκτήσει. Δεν διστάζει να είναι ξεκάθαρη στον απέναντι και αν θέλει κάτι περνάει από 40 (και βάλε) κύματα για να το πετύχει.

Βάζει όρια

Δεν ανέχεται αυτά που δεν τη «γεμίζουν» σαν άνθρωπο και ούτε θα παραμερίσει τα δικά της «θέλω» για τα καπρίτσια άλλων. Ξέρει πότε θα πει την τελευταία κουβέντα, θα πει «όχι» χωρίς να φοβηθεί και λέει αυτά που θέλει.

Χρειάζεται ακεραιότητα, σεβασμό και συνέπεια

Ξέρει τι αξίζει και δεν πρόκειται να ενδώσει σε υποκριτές. Δεν ανέχεται τα παιχνίδι και αν κάποιος δεν είναι εκεί για εκείνη, του λέει αντίο. Αντίθετα, αν τη σεβαστεί και της φερθεί όπως πρέπει, θα ανταμειφθεί.

Θα σε κάνει καλύτερο

Αν έχεις μια δυναμική γυναίκα στη ζωή σου, θα σου δείξει το δρόμο για να γίνεις καλύτερος. Θα σε αναλύσει, θα σου δείξει ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Κάποιοι θα το σεβαστούν και θα ανελιχθούν παράλληλα με εκείνοι, ενώ άλλοι – με λιγότερη αυτοπεποίθηση – δεν θα μπορέσουν να την «αντέξουν», φοβούμενοι μήπως τους επισκιάσει.

Διαβάστε
ακόμα