Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα 4 τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος είναι μια ανάσα μακριά και όπως όλα δείχνουν τέσσερα θα είναι τα τυχερά ζώδια του νέου μήνα.

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας οργάνωσης, συγκρότησης και επιστροφής στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Σε αστρολογικό επίπεδο, ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά όσο περνούν οι μέρες θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή και να εξομαλύνουν κάποια πράγματα αλλά και να πυροδοτούν εξελίξεις.

Στις 15 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αισιόδοξη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που φέρνει νέα ερωτικά ξεκινήματα. Στις 29 Σεπτεμβρίου θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού-Κριού που δίνει έμφαση στις σχέσεις μας.

Σε προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε ποια ζώδια είναι τα άτυχα του Σεπτεμβρίου και έτσι ήρθε η στιγμή να δούμε τους ευνοημένους του νέου μήνα.

Όπως κάθε μήνα έτσι και τον Σεπτέμβριο θα υπάρχουν κάποια ζώδια που θα είναι οι τυχεροί του νέου μήνα.

Δίδυμος

Τα πράγματα καλυτερεύουν για τους Διδύμους και θα μπορέσουν να βρουν ξανά τις χαμένες ισορροπίες στη ζωή τους. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή και πρόσωπα από το παρελθόν θα εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά τους. Oι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και το φλερτ θα είναι διάχυτο.

Παρθένος

Στις 15 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και από κει και πέρα θα υπάρξει εύνοια και στις νέες σχέσεις. Αυτές θα έχουν ανανεωτικό χαρακτήρα, θα ανυψώσουν το ηθικό και θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου. Το νέο αυτό φεγγάρι σε προτρέπει να κάνεις αλλαγές και να θέσεις νέους στόχους.

Τοξότης

Η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στον Λέοντα στις 4 Σεπτεμβρίου και αυτή η όψη θα είναι ευεργετική για τον Τοξότη. Αυτό το ζώδιο θα δει πρόοδο στα επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο επανασύνδεσης και ίσως προκύψει ένα ταξίδι στις αρχές Σεπτέμβρη. 

Ιχθύς

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας για να φροντίσετε τον εαυτό σου, τη φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Ένα νέο άτομο που μπαίνει στη ζωή σου που θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 29 Σεπτεμβρίου προσθέτει συναισθήματα ασφάλειας και σταθερότητας ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Πηγή: bovary.gr

Διαβάστε επίσης