Αυτό το παγωτό θα ανταμείψει τον ουρανίσκο σου με τον πιο γλυκό τρόπο!
Μία από τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού είναι το παγωτό με γεύση μέντα. Είναι λαχταριστό, καταπράσινο και άκρως δροσιστικό!
Διάβασε ακόμα: Sangria με καρπούζι και μάνγκο
Υλικά
2 φλιτζάνια κάσιους μουλιασμένα σε νερό
1 1/2 φλιτζάνι φύλλα μέντας, ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
1/4 του φλιτζανιού μέλι
1/4 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα μέντας
Μια πρέζα αλάτι
2 κουτ. της σούπας κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Αρχικά, μουλιάζεις τα κάσιους σου σε ένα μπολ για περίπου 30 λεπτά.
Στραγγίζεις τα μουσκεμένα κάσιους και τα τοποθετείς μαζί με τη μέντα, το γάλα αμυγδάλου, το μέλι, το εκχύλισμα μέντας και το αλατιού σε ένα μίξερ. Χτυπάς τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί η κρέμα. Μεταφέρεις την κρέμα σε ένα μπολ και την τοποθετείς στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει, περίπου 30 λεπτά.
Όταν βγάλεις την κρέμα από το ψυγείο, ανακατεύεις την κουβερτούρα. Μεταφέρεις στο ψυγείο για 5 ώρες ακόμα και μοιράζεις σε μερίδες.